четвер, 12 травня 2016 14:50

У МОЗ розповіли про ситуацію із закупкою ліків для онкохворих

У МОЗ розповіли про ситуацію із закупкою ліків для онкохворих
Фото: dt.ua

Британське агентство Crown Agents поінформувало МОЗ України щодо ситуації із закупівлею лікарських засобів по дитячій та дорослій онкології. Воно здійснює закупівлю лікарських засобів та медичних виробів за кошти Державного бюджету України на 2015 рік за державними програми лікування онкології.

По дитячій онкології:

На сьогоднішній день з 84 позицій лікарських засобів та медичних виробів укладено угод на закупівлю 50-и препаратів. З них вже поставлено 8 лікарських засобів. У червні будуть поставлені ще 18. Зараз переоголошуються тендери по 13 позиціях.

Перелік лікарських засобів, що вже надійшли та будуть поставлені в Україну наприкінці травня-на початку червня 2016 року, які закуповуються Crown Agents тут.

По дорослій онкології :

з 82 позицій лікарських засобів та медичних виробів укладено угоди на закупівлю 55-и препаратів. З них вже поставлені, або будуть поставлені до кінця травня 18 позицій лікарських препаратів, до кінця червня – ще 17 препаратів. На даний момент уточнюється можливість поставки 11 лікарських засобів. Переоголошуються тендери по 16 позиціях.

Перелік лікарських засобів, що вже надійшли та будуть поставлені в Україну наприкінці травня-на початку червня 2016 року, які закуповуються Crown Agents тут.

Читайте також: Вакцини для щеплень з'являться у травні-червні

МОЗ України та британське закупівельне агентство Crown Agents 6 листопада 2015 року підписали договір на закупівлю ліків та медичних препаратів на 750 млн гривень. Угода передбачає закупівлю онкологічних та онкогематологічних препаратів, а також хіміопрепаратів, радіологічних препаратів та препаратів супроводу онкологічних хворих через закупівельне агентство Crown Agents.

Зараз ви читаєте новину «У МОЗ розповіли про ситуацію із закупкою ліків для онкохворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути