субота, 19 січня 2019 22:49

Свячена вода: пояснили справжню дію на організм

Свячена вода: пояснили справжню дію на організм
Йорданська вода запам'ятовує інформацію Фото: http://competition9924.mmcgateway74.live

У свято Хрещення, українці освячують воду. Йти за нею можна не тільки до церкви, а й до будь-якого озера чи річки. Вдома нею господар окроплює город, лопати, коси, сапки, усі стіни та вікна в хаті.

Проте зараз багато людей задаються питанням чи дійсно Водохресна вода є свяченою.

Правильно казати не свята вода, а освячена. Те, що вона не псується - не міф, а науково підтверджений факт. Вода залишалася прозорою, без запаху і осаду. Про це розповів Михайло Курик, директор інституту екології людини, доктор фізико-математичних наук, який досліджує зміни у структурі води у ніч з 18 на 19 січня.

"Одна крапля свяченої води може освятити ціле море. Склад води змінюється по місячному календареві. Її енергетика росте після 24-ї години ночі на свято Йордана, під впливом енергетичного поля Землі, Сонця та Місяця. В цей день космічна енергія збільшується в мільйони разів і вода в усіх водоймах стає цілющою. Різке підвищення електромагнітної активності води на Водохреща стається через скупчення іон-радикалів у повітрі", - говорить Михайло Курик.

Кожний структурний елемент води може запам'ятовувати і передавати інформацію. При цьому вода легко міняє свою структуру не тільки під дією магнітного поля, але і під дією звуку, світла, людських емоцій. Вода "записує" будь-яку дію. Внаслідок чого утворюється нова структура води. Вона є своєрідним біологічним комп'ютером. Це ми побачили під час дослідження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як склянка теплої води покращить здоров'я

"У звичайні дні кількість енергії в воді змінюється в залежності від часу доби. З 7 години вечора до 9 ранку вода найбільш активна, але на настільки як хрещенська. Це найкращий час для того, щоб вмитися і зробити запаси для побутових потреб. Коли ж встає сонце, велика кількість іон-радикалів "відлітає" з води у верхні шари атмосфери. Такими каналами, через які від нас "тікає" енергія", - каже науковець.

Столову або десертну ложку йорданської водички бажано додавати до чаю або кави.

Навіть здоровим людям корисно пити хрещенську воду вранці натще та перед сном.

Зараз ви читаєте новину «Свячена вода: пояснили справжню дію на організм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути