Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2018 15:12

Супрун розповіла, як боротися зі стресом

Супрун розповіла, як боротися зі стресом
Найбільш потужною зброєю для контролю стресу є медитація та прості фізичні вправи, вважає в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун. Фото: sss.ck.ua

Якщо стрес триває постійно, він починає загрожувати організму. До хронічного стресу можуть призводити перевантаження на роботі, негаразди в сім'ї чи інші регулярні проблеми.

Порадами щодо боротьби зі стресом на своїй сторінці у Facebook поділилася в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

"Понеділок може бути додатковим стресом для всіх - безліч справ, нові завдання, важливі зустрічі. Якщо ви сьогодні або в інші дні почуваєтеся неспокійно, забуваєте дрібниці, є трохи дратівливими - не переймайтеся, це звичайні речі, які час від часу трапляються з кожною людиною. Іноді всі ми відчуваємо стрес, - пише Супрун, - Хронічний стрес заважає ефективно працювати, навчатися, спілкуватися з іншими та може призвести до депресії. Тому дуже важливо вміти протистояти стресу та навчитися його контролювати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун дісталося за сімейний підряд у відомстві

"Найбільш потужною зброєю для контролю стресу є медитація та прості фізичні вправи. Обирайте будь-яку активність, яка вам до душі, як то біг чи велопрогулянки, та зробіть її регулярною частиною вашого життя. Спробуйте слідувати цим порадам і ви побачите, як поліпшується не лише ваше фізичне самопочуття, а ви стаєте більш стійкими та успішними", - підсумувала урядовиця.

Раніше Уляна Супрун дала поради, як правильно засмагати та захистити тіло від надмірного сонця.

Зараз ви читаєте новину «Супрун розповіла, як боротися зі стресом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути