середа, 03 червня 2020 11:08

Степанов відреагував на скандал з обранням голови НСЗУ

Степанов відреагував на скандал з обранням голови НСЗУ
Степанов каже, що конкурс на посаду очільника НСЗУ відбувався прозоро, а також робили відеозапис. Фото: Максим Степанов у Facebook

Cпроба депутатки від "Голосу" Ольги Стефанишиної зірвати онлайн-співбесіди на посаду очільника Національної служби здоров'я України, сталася через те, що очільник МОЗ Максим Степанов "незручний міністр".

Деякі співбесіди не відбулись, їх проведуть сьогодні-завтра і на засіданні уряду внесуть відповідну кандидатуру, про це Степанов заявив 3 червня під час брифінгу.

"Одна з народних депутаток виявила бажання зірвати цю співбесіду. Така алогічна, абсолютно незрозуміла для мене поведінка на всі мої прохання заспокоїтися, за бажанням, можете знімати все, що відбувається... Але їй дуже хотілося шоу, хотілось якогось хайпу. Чому це відбувається? Це відбувається з однієї причині - я дуже незручний міністр і 100 відсотків не покриватиму те, що вони тут натворили. Те, що ми зараз бачимо у всій країни, що в нас відбувається у медицині", - сказав Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степанов провернув аферу - нардеп

За його словами, конкурс на посаду очільника НСЗУ відбувався прозоро, до того ж, робили відеозапис.

"Вчора в рамках конкурсу на відбір голови НСЗУ я проводив співбесіди зі всіма допущеними кандидатами. Звісно, все це відбувалося максимально прозоро та в рамках закону. Робився відеозапис для того, щоб всі без виключення могли подивитися, як саме відбувався, і чому той чи інший кандидат переміг, і з ким буде укладений відповідний контракт", - зазначив міністр охорони здоров'я.

Він також наголосив, що нового очільника НСЗУ призначають на термін дії карантину, а після того протягом 2 місяців треба буде провести вже конкурс в рамках чинного законодавства.

Депутат Верховної Ради від партії "Голос" Ольга Стефанишина зірвала співбесіду з кандидатом на посаду керівника Національної служби здоров'я. Цю співбесіду проводив у своєму службовому кабінеті міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Інцидент стався у вівторок, 2 червня, повідомив міністр.

Зараз ви читаєте новину «Степанов відреагував на скандал з обранням голови НСЗУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути