середа, 21 березня 2018 07:00

Проносний засіб при запорах швидкої дії в домашніх умовах (Р)

  Мінеральна добавка Detoxmag допоможе позбутись від запору швидко та без побічних ефектів
Мінеральна добавка Detoxmag допоможе позбутись від запору швидко та без побічних ефектів

Як обрати безпечний проносний засіб швидкої дії?

Ви вважаєте, що запор - лише тимчасовий неприємний симптом? Звикли не звертати на нього увагу в надії, що все минеться? Поки ваш організм ще терпить таке ставлення, але надовго його не вистачить. Проблеми з випорожненням кишечника призводять до скупчення токсинів, дисбактеріозу та збоїв в роботі травної системи. При цьому вітаміни та мінерали, які містяться в їжі, не засвоюються повноцінно, з'являється загальна втома та млявість. Ще один частий супутник запору - геморой, і він давно перестав бути проблемою тільки літніх людей.

У продажу є багато проносних засобів. Але вони або діють дуже довго, або коштують невиправдано дорого, або мають безліч побічних ефектів. Тому їх небажано використовувати вагітним жінкам та літнім людям. Але ж саме для них проблема запору особливо актуальна.

Як же знайти засіб, який поєднував би в собі ефективність та безпеку? Зверніть увагу на природні засоби, перевірені часом. Наприклад, такі, як Detoxmag - натуральне проносне на основі бішофіту.

Більше, ніж безпечний засіб від запору

Detoxmag - це мінеральна добавка для внутрішнього застосування. Виражений проносний та очищуючий ефект досягається за рахунок бішофіту - її основного активного компонента. Він розслабляє м'язи кишечника, знімає їх спазми, а також сприяє пом'якшенню та виведенню калових мас.

  Мінеральна добавка Detoxmag допоможе позбутись від запору швидко та без побічних ефектів
Мінеральна добавка Detoxmag допоможе позбутись від запору швидко та без побічних ефектів

У народі цей засіб вже добре відомий, як "питний бішофіт". Він швидко набув популярності через швидкий ефект та безпечний натуральний склад. Такий же розчин пропонують пацієнтам в кращих санаторіях України. І пов'язано це ось з чим.

"Детоксмаг" - це більше, ніж просто проносний засіб. Він не тільки знімає симптоми запору, а надає реальну допомогу травленню - позбавляє від важкості у шлунку та налагоджує роботу кишечника. Він діє навіть в тих випадках, коли інші препарати не справляються. І якщо ви вже зневірилися підібрати ефективний засіб, можете не сумніватися - цей засіб вам допоможе.

На відміну від популярних проносних засобів при запорах швидкої дії Detoxmag не подразнює стінки кишечника. Тому його можна використовувати курсом, не побоюючись звикання.

Чому Detoxmag - це ідельний проносний засіб для вагітних та літніх ?

  Мінеральна добавка Detoxmag допоможе позбутись від запору швидко та без побічних ефектів
Мінеральна добавка Detoxmag допоможе позбутись від запору швидко та без побічних ефектів

Все дуже просто! Тому що, "Детоксмаг":

• Має швидкий послаблюючий ефект - дія препарату буде помітною вже протягом доби.

• Діє максимально дбайливо та безпечно - не має побічних ефектів та шкідливого впливу на стінки кишечника. Основний компонент розчину - природний мінерал бішофіт, очищений та призначений спеціально для внутрішнього застосування. Препарат сертифікований за міжнародним стандартом GMP, що гарантує високу якість та безпеку.

• Його дуже просто приготувати в домашніх умовах. Потрібно лише розвести "Detoxmag" питною водою та приймати відповідно до інструкції. При цьому розчин споживається дуже економно. 2 флакони вистачить на цілий курс оздоровлення.

• Крім простого зняття важкості у шлунку він має м'яку жовчогінну та загальнозміцнюючу дію на весь організм. Ви самі не помітите, як він буквально "додасть енергію" в ваше життя.

Позбутися від запору швидко та без шкоди для організму простіше, ніж може здатися. Спробуйте "Detoxmag" - найбільш природний та безпечний проносний засіб. Для всіх.

Зараз ви читаєте новину «Проносний засіб при запорах швидкої дії в домашніх умовах (Р)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути