Ексклюзиви
неділя, 08 вересня 2024 04:06

Шість легких тренувань, які ефективно спалюють жир за короткий час

Шість легких тренувань, які ефективно спалюють жир за короткий час
Танці чередуйте з ходьбою: які прості щоденні дії здатні спалювати жир Фото: pinterest

Щоб прибрати зайві кілограми, не обов'язково ходити до спортзалу. Достатньо знайти трохи часу для простих коротких тренувань, які не потребують великих зусиль.

Такі короткі інтенсивні тренування здатні ефективно спалювати жир та за короткий час прибирають зайву вагу.

Розповімо про шість найефективніших занять.

Ранкова зарядка

Виконувати її краще відразу після пробудження і натще, а перед цим випивати склянку води кімнатної температури. Зарядка з ранку допомагає активізувати обмін речовин та стримати вживання калорій протягом дня, а також вона запускає лімфатичну та кровоносну системи.

Ходьба

Ходьба сприяє зміцненню м'язів ніг і преса та розвиває серцево-судинну систему. Спеціально для покращення ефекту жироспаления, прогулянки можна вибирати саме в таких місцевостях, де присутні, наприклад, пагорби або гори, а також де є сходи, це максимально сприятливо впливає на термогенез.

Танці

Танці вражають своїм різноманіттям - кожна людина може знайти собі стиль танцю до душі, тому що всі з них чудово заряджають і при цьому дуже активно спалюють жир через свою рухливість. Під час танцювальних занять зниження ваги не від фізичного навантаження, тоді, коли є дефіцит калорій. Тобто якщо ви витрачаєте більше енергії, ніж отримуєте.

Один із найкращих способів забезпечити собі інтенсивне навантаження, бажання приходити на заняття знову і знову – це Зумба (Zumba) – програма фітнесу у форматі запальних танців під латиноамериканську музику. Багато хто любить Зумбу, тому що саме з нею можна розслабитися і рухатися так, ніби ніхто цього не бачить. До того ж, це дуже енерговитратне тренування, за яке можна скинути до 500 ккал.

Пілатес

Система вправ пілатес впливає на поліпшення постави, гнучкості та зміцнення всього організму. Під час такого тренування дуже велике навантаження отримують м'язи кора і м'язи спини, від чого тіло ніби витягується. Після таких регулярних занять людина стає вищою, почувається вільно і розслаблено. Крім того, пілатес допомагає нарощувати невелику м'язову масу, а чим більше м'язів, то більше жиру можна спалити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фруктова дієта на три дні: чи вдасться "спалити" жир за цей час

Йога

Вона дозволяє прищепити корисні харчові звички, підвищити фізичну активність та сприятливо впливає на стан здоров'я загалом. А ще допомагає активно спалювати жир. При заняттях йогою м'язи розігріваються, зміцнюються та розтягуються, нарощується м'язова маса. Також з'являється більше енергії, і тому людина стає активнішою і легше скидає вагу.

Плавання

Дуже ефективний вид спорту, який задіює всі м'язи тіла, зміцнює суглоби, розвиває серцево-судинну систему, тренує легені, збільшує щільність кісток та розвиває гнучкість. Крім того, плавання суттєво покращує сон, дозволяє впоратися зі стресом та сприяє виправленню постави. Ну і, звичайно, заняття в басейні допомагають якнайшвидше скинути зайві кілограми.

Існує п'ять надійних способів, щоб під час ходіння втрачати ще більше кілограмів. Звичайного ходіння для кращих результатів недостатньо, воно має бути правильним.

"Коли ви йдете, залучайте м'язи, напружуючи м'язи живота та тримаючи руки в русі". Ще одна техніка - обрати горбистий маршрут. Це підвищить опірність і кине виклик вашій серцево-судинній системі.

Зараз ви читаєте новину «Шість легких тренувань, які ефективно спалюють жир за короткий час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути