четвер, 26 березня 2020 08:52

Розширили види діяльності, що можуть працювати під час карантину

Розширили види діяльності, що можуть працювати під час карантину
Персонал, водії і пасажири мають при цьому бути забезпечені засобами індивідуального захисту, а також мають дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів Фото: facebook.com/pg/KabminUA

Кабінет міністрів розширив список видів діяльності та торгівлі, що можуть працювати під час карантину.

25 березня уряд вніс доповнення до постанови №211 "Про протидію поширення на території України коронавірусу СОVID-19", пише ТСН.

Зняли заборона щодо оптової торгівлі харчовими продуктами, торгівлі ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продажу кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння і садивних матеріалів, а також деяких інших видів діяльності. Пом'якшили умови пасажирських перевезень для виробничих потреб.

Персонал, водії і пасажири мають при цьому бути забезпечені засобами індивідуального захисту, а також мають дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков прокоментував можливість стеження за українцями через телефони

"Ми постійно ведемо діалог з бізнесом, ми почули бізнес і врахували їхні пропозиції. Спільно напрацьовані зміни є важливими з точки зору забезпечення продовольчої, економічної та енергетичної стабільності держави. Нам важливо забезпечити українців усім необхідним на час карантину, зберегти робочі місця, і разом з тим, дотримуватися заходів безпеки", - сказав міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

Сьогодні в уряді продовжили карантин ще на місяць. Також розширили режим надзвичайної ситуації на територію всієї України. Так намагаються уникнути швидкого поширення коронавірусу серед населення. Gazeta.ua дізналася в експертів, що це означає для українців та які наслідки матиме для держави.

Зараз ви читаєте новину «Розширили види діяльності, що можуть працювати під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути