середа, 24 липня 2019 17:18

Результат за тиждень: як накачати прес в домашніх умовах

Тренування, які розраховані на втрату ваги, необхідно починати з правильного харчування. Не обов'язково притримуватися жорсткої дієти та їсти лише яблука з кефіром.

Харчування повинне бути ситним і мати високу енергетичну цінність, щоб у організму завжди були сили для тренувань. Їжте 5-6 разів на день маленькими порціями. В раціоні потрібні бути наступні продукти:

1. Морепродукти понижують рівень стресу. Риба корисна для здоров'я організму, завдяки високому вмісту омега-3, вітамінів A, D, E, F, заліза і брому.

2. Оливкова олія очищає організм і постачає його корисними речовинами. Дієтологи рекомендують щоранку натщесерце випивати одну чайну ложку масла для поліпшення роботи організму.

3. Варене м'ясо це джерело білка. Відварюйте для себе куряче філе і вживайте невеликими порціями протягом дня.

4. Хліб. Всупереч стереотипам, він сприяє схудненню в області талії. Тільки до його вибору потрібно ставитися уважно: купуйте цільнозерновий хліб, з висівками, грубого помелу.

Щоб побачити результат одного харчування недостатньо. Тренуванням так само потрібен режим.

Тиждень - це мінімальний термін, за який можна позбавитися від живота і боків, тому зробіть для себе розклад вправ згідно з вашим робочим графіком. На допомогу собі можете використовувати цю таблицю. Кожен день в шість підходів качайте прес (класичним способом).

Автор: hochu.ua
  Таблиця тренувань для ідеального пресу
Таблиця тренувань для ідеального пресу

Скільки потрібно пити води на день? Необхідно пам'ятати, що потреба у воді залежить від індивідуальних особливостей, рівня фізичної активності, температури навколишнього середовища та кліматичних умов.

Зараз ви читаєте новину «Результат за тиждень: як накачати прес в домашніх умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути