Натуральний мед може стати більш здоровою альтернативою рафінованому цукру. Це за умови помірного вживання.
Мед може бути особливо корисним у зимові місяці завдяки своїм антимікробним властивостям, які можуть допомогти зміцнити імунну систему та полегшити симптоми застуди, розповіла дієтолог Ловне Батра NDTV.
Мед - переваги
протимікробна та антиоксидантна дії;
здатність придушення кашлю;
здатність заспокоювати біль у горлі;
допомога у поліпшенні травлення;
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розтопити мед, щоб зберегти його користь. Чотири способи
насичення організму енергією.
Як зазначила дієтолог, найкраща форма вживання меду - у сирому вигляді, а найкращий час - натщесерце.
Як не можна вживати мед
у гарячих рідинах;
у стравах, які запікаються.
Справжній зрілий мед не псується. Зверніть увагу на консистенцію продукту.
Якщо мед кристалізується, то це свідчить про його натуральність - він мутніє, світлішає і стає густим. Відбувається це в різні терміни, все залежить від сорту меду і умов зберігання.
Коментарі