Ексклюзиви
неділя, 01 грудня 2024 09:20

П'ять причин, чому мед треба їсти у зимові місяці

П'ять причин, чому мед треба їсти у зимові місяці
Назвали особливу користь меду взимку Фото: pinterest

Натуральний мед може стати більш здоровою альтернативою рафінованому цукру. Це за умови помірного вживання.

Мед може бути особливо корисним у зимові місяці завдяки своїм антимікробним властивостям, які можуть допомогти зміцнити імунну систему та полегшити симптоми застуди, розповіла дієтолог Ловне Батра NDTV.

Мед - переваги

протимікробна та антиоксидантна дії;

здатність придушення кашлю;

здатність заспокоювати біль у горлі;

допомога у поліпшенні травлення;

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розтопити мед, щоб зберегти його користь. Чотири способи

насичення організму енергією.

Як зазначила дієтолог, найкраща форма вживання меду - у сирому вигляді, а найкращий час - натщесерце.

Як не можна вживати мед

у гарячих рідинах;

у стравах, які запікаються.

Справжній зрілий мед не псується. Зверніть увагу на консистенцію продукту.

Якщо мед кристалізу­ється, то це свідчить про його натуральність - він мутніє, світлішає і стає густим. Відбувається це в різні терміни, все залежить від сорту меду і умов зберігання.

Зараз ви читаєте новину «П'ять причин, чому мед треба їсти у зимові місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути