середа, 04 жовтня 2017 05:28

Психологічні прийоми, які допоможуть схуднути

Автор: Фото yandex.ua
  До дієти потрібно готувати розум
До дієти потрібно готувати розум

Вчені з'ясували яким має бути настрій, коли вирішили схуднути. Дослідження виявили, що психологічним налаштування худнути стає легше.

Про це повідомляє Independent.

Змініть своє ставлення до дієти

Навчіться сприймати дієту не як тимчасове випробування, а як раціон харчування на все життя. Якщо ви будете вважати свою дієту тягарем, то процес схуднення може сповільнитись. А зірватись буде набагато легше. Тож замість жорстких дієт оберіть здорове і збалансоване харчування.

Обманюйте організм

Якщо вам захотілось чогось шкідливого – перекусіть хрусткими овочами та фруктами. Гарна альтернатива шкідливим чіпсам – це яблука чи морква. Корисні перекуси допоможуть втамувати легкий голод і забути про бажання нездорової їжі. Також уявляйте, що займаєтесь спортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта для тривалого і здорового життя.

Придумайте собі нагороду

Після тривалої роботи над собою ви повинні отримати нагороду. Це має бути те, чого ви так хотіли, щоб вас нічого не зупиняло на шляху до мети.

Сон врятує від голоду

Вчені рекомендують спати більше, ніж зазвичай. Під час дієти потрібно відпочивати щонайменше 7 годин на добу. Після повноцінного сну солодкі і смажені продукти виглядають не такими спокусливими.

Вибираючи дієту, треба дивитися не тільки скільки можна скинути кілограм, а й як вона впливає на організм. Бувають такі, що не тільки шкодять, а й назавжди виводять з ладу певні органи.

Зараз ви читаєте новину «Психологічні прийоми, які допоможуть схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути