четвер, 31 серпня 2017 12:55

Яка дієта вбиває організм

Яка дієта вбиває організм
Білкова дієта викликає ниркову недостатність Фото: iyihisset.com

Вибираючи дієту, треба дивитися не тільки скільки можна скинути кілограм, а й як вона впливає на організм. Бувають такі, що не тільки шкодять, а й назавжди виводять з ладу певні органи. Про таку дієту розповів Борис Скачко, столичний дієтолог.

"Треба уникати білкових дієт. Краще обмежити вживання солодощів, борошняних, копчених і жирних продуктів.З усіх продуктів харчування, білки є найбільш отруйними. Достатньо їсти тільки м'ясо, рибу і через три тижні заробите ниркову недостатність. Її вилікувати важко. Може призвести до гемодіалізу — штучної нирки. Це такий апарат, що замість нирки тричі на тиждень в лікарні чистить кров.

При нирковій недостатності людину мучать головні болі, болі в суглобах, з'являється неприємний запах з рота та всього тіла. У жінок загострюється мастопатія — розростання пухлин у грудях, у чоловіків — простатит.

Що більше потрапляє білка в організм, то міцнішими мають бути нирки, щоб устигати виводити його. Накопичуються білкові токсини і може наступити білкове отруєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта після відпустки — 3 розвантажувальні дні

Ниркову недостатність лікують півроку. Призначають вітаміни, залізовмісні препарати для поліпшення гемоглобіну та для прискорення виведення з організму токсичних речовин.

Зараз ви читаєте новину «Яка дієта вбиває організм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути