вівторок, 29 січня 2019 01:35

Про що розкажуть жіночі ноги
5

  Хода може розповісти про жінку не менше, ніж її мова.
Хода може розповісти про жінку не менше, ніж її мова.

Наші жести, зовнішній вигляд, одяг, прикраси, погляд, поза або дистанція, яку ми тримаємо при розмові - все це сигнали, що дають інформацію про наші почуття, наміри та думки.

За невербальними сигналами можна визначити характер людини, зрозуміти, чесна вона чи ні, дізнатися, що від неї можна очікувати. Спостереження за жіночими ногами та їх положенням при розмові не тільки доставляє задоволення чоловікам, але й може розповісти багато цікавого про їх володарку, пише sympaty.net.

Про що говорять поза і положення жіночих ніг?

1. Якщо жінка стоїть з широко розставленими ногами, вона досить наполеглива і вперта натура. Їй властива величезна пробивна сила, і нездатність до гнучкості і компромісів при досягненні поставлених цілей. Якщо вона зважилася на щось, відмовитися від своїх намірів їй дуже складно.

 

2. Дама стоїть рівно, а ноги її разом - врівноважена особа, терпима до людських недоліків, стримана в прояві почуттів, практична і хазяйновита. Вона хороший друг. Однак в її зовнішності може бути присутня деяка холодність, що може перешкодити їй в контактах з людьми.

3. Якщо дівчина спирається на одну ногу, а іншу трохи висуває вперед, вона вирізняється сильним темпераментом, активністю і стійкою життєвою позицією. Вона обожнює бути в центрі уваги, займається тільки тим, що точно в неї виходить, при цьому проявляє гнучкість і завжди досягає поставлених цілей.

4. Любительки схрещувати ноги - це честолюбні пані, які постійно будують плани і кар'єру. Дім і родина у них на другому плані. Вони не бояться брати на себе відповідальність, часто грають "першу скрипку" в парі з чоловіком.

5. Дівчата, які сидять, закинувши одну ногу на іншу - впевнені в собі і своїй привабливості. Вони знають, що справляють незабутнє враження на оточуючих. Їм властиво насолоджуватися життям і робити все легко і в задоволення. Саме вони залучають чоловіків у вир насолод.

6. Жінки, які сидячі рівно, з'єднують ноги разом і трохи висувають їх вперед (часто спираються на всю ступню) - досить консервативні, щирі і чесні, іноді занадто прямолінійні. Можуть здаватися холодними (якщо чоловік не цікавить її).

 

7. Якщо дівчина сидить і при цьому тримає коліна зімкнутими, а ступні широко розставленими, то це явно нестійка натура, яка прагне до спілкування з протилежною статтю і одночасно боїться цього.

8. Сидячи, жінка чіпляє одну ногу за іншу - ознака стриманості, нерішучості і невпевненості в собі. Хоча іноді так сідають, надівши занадто коротку спідницю або порвавши колготки на самому видному місці.

9. Якщо дівчині властиво сидіти, схрестивши ноги і злегка витягнувши їх вперед, це владна і досить жорстка особа. Вона прагне до верховенства, ревнива і раціональна, що заважає їй в особистому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза, в якій ви сидите, розкаже про характер

Про що говорить жіноча хода?

 

- При ходьбі завжди робить упор на п'яту жінка, яка здатна прогинатися при досягненні поставлених цілей,

- Дівчина ходить високо і гордо піднявши голову, сміливо дивлячись в очі оточуючим - успішна і щаслива по життю, а особливо в кар'єрі.

- За легкою і красивою ходою можна впізнати жінку, яка любить і любима.

- Боязка і невпевнена в собі дівчина ходить носками всередину і часто оступається, що говорить про її закомплексованість.

- Якщо жінка заглиблюється в себе і свій світ, то ходить вона ходою, немов скроєною з декількох варіантів. В оточуючих складається враження, що кожна її нога живе окремим життям.

Про що говорять самі ноги?

 

Власниці довгих ніг - часто натури романтичні і чутливі. Вони нерідко зазнають труднощів через свою нездатність справлятися з життєвими ситуаціями. Але вони завжди вірні своїм принципам.

Жінки з короткими ногами - цілеспрямовані та впевнені в собі. Вони легко досягають поставлених цілей, хоча іноді можуть бути трохи різкими в діях. Якщо їм буде потрібно, то вони із "шкури вилізуть", але сподобаються людині.

Тонкі і витончені щиколотки - ознака аристократичності і "породи". А також впертості, норовливості, влюбливості і романтичності.

Ноги буквою "О" - як правило, наслідок рахіту. Їх власниці схильні до хвороб шлунково-кишкового тракту, характер у них - вибуховий.

Ноги буквою "Х" найчастіше бувають у хворобливих з дитинства людей. Жінка може бути як дуже закомплексованою і забитою, так і бойовою, напористою і вольовою (оскільки звикла, що в житті все дається непросто).

Дослідження німецьких вчених доводять, що худі ноги є ознакою серйозних серцево-судинних захворювань. Фахівці провели дослідження, до якого залучили близько тисячі добровольців з різною структурою тіла. Всі вони пройшли перевірку на відповідність параметрам метаболічного синдрому, під час якого відбувається порушення метаболізму в організмі людини. Результат здивував - майже 20% учасників експерименту страждають подібними порушеннями, але при цьому не мають зайвої ваги. Вчені не виключають, що більшість страждаючих метаболічними порушеннями людей отримують їх у спадок. Вони пояснюють, що ці генетичні особливості пов'язані з тим, що організм людини не здатний рівномірно розподіляти жир.

Також худі ноги можуть бути ознакою ліподистрофии. При цьому захворюванні організм взагалі не підтримує жирові запаси, повністю витрачаючи жир на обмінні процеси. І всі ці порушення, за твердженням вчених, провокують розвиток серцевих хвороб.

Зараз ви читаєте новину «Про що розкажуть жіночі ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути