субота, 02 березня 2019 23:28

Показали найгарячіші пози в сексі, які допомагають схуднути

Показали найгарячіші пози в сексі, які допомагають схуднути
Фото: Inform-ua.info

Секс приносить не тільки емоційне задоволення, а й фізичну користь. Спеціалісти розповіли, які саме пози допоможуть схуднути.

Чоловік втрачає близько 5 калорій за хвилину сексу, а жінка – 3 калорії. Деяким парам вдалося спалити в ліжку до 400 калорій.

На думку вчених за 50 статевих актів цілком реально схуднути на 3-10 кг. Така суттєва різниця залежить від тривалості, темпу і вибраних поз.

Про це пише ukr.media

Після статевого акту не можна їсти протягом 40 хвилин. Тоді перекусити білковою їжею: м'ясом, сиром, яйцями. Білок піде на будівництво м'язової маси і допоможе організму швидше спалити зайвий жир.

5 найбільш ефективних позицій.

Поза Собака головою на схід

Жінка зверху, спиною до лежачого партнера. Спалюєте – 350 калорій.

Поза Ф'южн

Чоловік і жінка сидять на підлозі або на ліжку. Вона між його ніг, злегка відхилившись назад, він – кожен раз притягує її до себе. Спалюєте – 200 калорій.

Поза Гейша

Жінка лежить обличчям вниз, злегка розвівши ноги в сторони, а чоловік знаходиться зверху, ззаду. Спалюєте – 250 калорій.

Поза Амазонка

Чоловік лежить на спині, зігнувши ноги в колінах, а дівчина сідає на нього зверху, трохи нахилившись вперед. Спалюєте – 250 калорій.

Поза Чайний млин

Чоловік лежить на спині з розведеними в сторони ногами, жінка лягає на нього зверху, зводить стегна і, витягаючи ноги, починає сексуальні рухи. Спалюєте – 290 калорій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали рейтинг найздоровіших країн світу

В Україні зробили кардіомонітор, який збирає дані про роботу серця та передає на смартфон користувача чи родичів. Кріпиться під серцем. Програма дає рекомендації та може навіть викликати лікаря.

Зараз ви читаєте новину «Показали найгарячіші пози в сексі, які допомагають схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути