понеділок, 10 квітня 2017 17:45

Після операції зі збільшення грудей небезпечно підіймати важке

Після операції зі збільшення грудей небезпечно підіймати важке
Після пластики грудей не можта підіймати важке. Фото: Estet-portal

Жінкам, які роблять пластичні операції, під час яких їм вшивають імплантанти для збільшення об'єму грудей, не можна перевантажувати плечовий пояс. Бо можуть зіпсувати форму. Розповідає Gazeta.ua пластичний хірург Павло Денищук.

"У перші дні після втручання не можна робити навантаження. Якщо в жінки мала дитина - треба з нею бути обережною. Не можна підіймати. Присісти біля дитини, притулити до грудей, і так обіймати. Фітнесом можна займатися тільки через місяць. Штангу - мінімум через 2-3 місяці підіймати", - сказав Денищук.

У хірургічній практиці відома історія, коли у Львові жінка підняла штангу у спортивному залі, і імплантанти грудей буквально вилізли з її тіла. Це було через кілька років після операції зі збільшення об'єму грудей. Пластичні хірурги проводили повторне втручання, видаляли з тіла зіпсовані вкладки та вставляли нові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли хтось виглядає природно, це вже не приваблює" - дівчина одержима пластичною хірургією

"Пацієнт має розуміти, що до 5-10% ускладнень різного плану є. Бо це хірургічне втручання. Ми про це завжди попереджаємо перед операцією. Якщо звертаються, що щось не те - запалення, неприємні відчуття - лікуємо спочатку консервативним шляхом. Даємо уколи, таблетки, і проходить. Якщо не допомагає - вдаємося до хірургічного втручання", - каже пластичний хірург.

Корекція грудей є найбільш розповсюдженою операцією у пластичних хірургів після неї - операції зі зміни форми носа та сідниць.

"Сьогодні (7 квітня) я оперував жінку, якій 34 роки. Вона мама 4-ох дітей. Звернулася з проблемою, що в неї від народження була така форма, яка її не влаштовувала. Була недорозвинута нижня частина грудей. В неї була верхня частина, а нижня – якщо взяти конус – не було. Грудь маленького розміру була. Провисла в результаті кормління дітей. Ми їй відкоректували", - розповів Денищук.

Любов деяких людей до пластичної хірургії буває настільки великою, що вони в бажанні стати краще нерідко переходять межу здорового глузду. Для проекту "A New Kind Of Beauty" фотограф з Лондону Філ Толедано знімає людей, які зробили численні пластичні операції. Його моделі перетворили власне тіло в нікому не відомий, власний ідеал. Деякі з них стали зірковими персонажами на батьківщині.

Зараз ви читаєте новину «Після операції зі збільшення грудей небезпечно підіймати важке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути