четвер, 22 вересня 2016 12:54

Неправильна поза уві сні шкодить чоловічій потенції

Неправильна поза уві сні шкодить чоловічій потенції
Фото: bstyle.com.ua

Іспанські сексологи і сонологи твердять, що найбільш правильним у чоловіків є положення лежачи на спині. Причому спати треба без подушки. Коли голова височить над тулубом, приплив крові в мозок затрудняється. Гіпофіз перестає виділяти гормони, в тому числі і статеві.

Після проведеного спільного дослідження, вчені застерігають чоловіків довго лежати на животі. Їх внутрішні органи під вагою маси тіла стискаються. Артерії, що доставляють кров до статевого органу перетискаються.

Спати на боці не забороняється. Таке положення тіла вчені назвали нейтральним. Головне при цьому не підтискати коліна. В іншому випадку судини, що несуть кров в малий таз, матимуть знижений кровотік.

Читайте також: Холодний душ зранку захищає від радіації

Якщо ж ви засинаєте лежачи на спині, статеві органи будуть добре функціонувати і в "сплячому режимі". Якщо чоловікам сняться еротичні сни, можуть з'являтися полюції. Це дуже добре для профілактики простатиту.

Поза на спині корисна для потенції і лібідо. Якщо спати з трохи піднятими ногами (градусів 10, не більше), то приплив крові до статевих органів у чоловіків викликає ерекцію, а у жінок - напругу клітора. І ще це дуже корисно для вен.

Зараз ви читаєте новину «Неправильна поза уві сні шкодить чоловічій потенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути