Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2018 05:28

Назвали найрезультативніший засіб проти кашлю

Назвали найрезультативніший засіб проти кашлю
Мед допомагає результативно вилікувати кашель. Фото independent.co.uk

Британські лікарі офіційно рекомендують вживати мед для лікування кашлю. Також це виявилось, що мед - це результативний засіб для профілактики.

"Кашель можна легко лікувати всього за декілька тижнів без необхідності застосування антибіотиків. Якщо у кого-то нежить, біль у горлі та кашель, ми очікуємо, що кашель заспокоїться протягом двох-трьох тижнів, а антибіотики не потрібні", - пояснила Тесса Льюїс, лікар загальної практики та голова керівної групи з антимікробних препаратів Національного інституту охорони здоров'я та медицини, повідомляє The Independent.

Лікар стверджує, що мед приносить дуже хороші результати. Але потрібно пильнувати, якщо симптоми кашлю продовжують погіршуватися, людина починає важко дихати, то потрібно негайно звернутися до лікаря.

"Також ліки, які можна придбати без рецепта, можуть допомогти зменшити кашель з-за наявності декількох конкретних лікувальних інгредієнтів. Такі ліки мають містити пеларгоній, гвайфенезин і декстрометорфан. А от антибіотики варто не вживати, якщо наявні тільки симптоми кашлю, оскільки це може призвести до проблем зі здоров'ям у майбутньому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кашель? Мама першою приходить на допомогу

Яблучна дієта очищає організм від токсинів, посилює метаболізм та сприяє схудненню. У середньому зниження ваги становить шість кілограмів за курс. Основа раціону - яблука та трохи меду. Дієта розрахована на шість днів. Середня добова калорійність близько 700 ккал. Бажано пити багато негазованої мінеральної води або трав'яного чаю без цукру. Кожного дня потрібно з'їдати кілограм яблук та три чайні ложки меду.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найрезультативніший засіб проти кашлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути