Салати та котлети шкідливо зберігати у пластикових контейнерах. Від цього не тільки втрачається смак страв, а й вони стають шкідливими.
Про весь список цих продуктів повідомляє Мaximum.
2. У стравах з яєць чи м'яса швидше збільшується кількість небезпечних бактерій (кишкової палички, сальмонели).
3. Гарчі супи та рагу втрачають смак і користь. Проте цього не станеться, якщо перелити їх туди в охолодженому вигляді.
4. Зберігання свіжих салатів з овочів у контейнері не продовжить їхнього "життя" – пластик може змінити смак, а продукти почнуть швидше псуватись.
5. Молочні продукти та молоко дуже швидко псуються у пластиковій тарі.
Сир випускає воду, що нагромаджується у контейнері і спричиняє ріст бактерій та плісняви. Якщо залишити цей продукт більше ніж на 3 дні, не знімаючи обгортки, речовини почнуть розмножуватися і їжа зіпсується.
Унаслідок цього руйнується текстура та поживні властивості, що призводить до проблем з травленням під час споживання цього продукту.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі розповіли, як завдяки звичайній ложці виявити небезпечні хвороби
Помірне споживання шоколаду корисно для серця. Дослідники з нью-йоркської медичної школи Icahn на горі Сінай довели, що вживання трьох плиток шоколаду на місяць не тільки не робить негативного впливу на здоров'я, але і знижує ризик розвитку серцевої недостатності.
Дослідження, результати якого були оприлюднені на конгресі Європейського кардіологічного товариства в німецькому Мюнхені, спростувало поширений міф про те, що здорове харчування має повністю виключати продукти, що містять цукор.
Коментарі