четвер, 30 серпня 2018 16:40

Назвали продукти, які діють на чоловіків краще за віагру

Назвали продукти, які діють на чоловіків краще за віагру
Оливкова олія та боби діють на чоловіків краще за віагру Фото: uk.theoutlook.com.ua

Відмінне сексуальне життя гарантоване чоловікам при дотриманні середземноморської дієти. Це стосується навіть після 70 років. Оливкова олія, фрукти, овочі і морепродукти зменшують ризик еректильної дисфункції на 40%.

Про це пише Ukrhealth.

Ці дані представлені на конференції Європейського товариства кардіологів у Мюнхені. Дотримання цієї дієти допоможе пітримати сексуальну функцію без вживання віагри.

Основа середземноморської дієти – це велика кількість овочів/фруктів (зокрема бобових), морепродукти або м'яса і риба. Також борошно із цільнозернових злаків, горіхи, прянощі, трав'яні приправи, курячі яйця і натуральні йогурти.

Ці продукти допомагають чоловікам підтримувати здорове серце і чисті кровоносні судини. Це забезпечує нормальний приплив крові до області паху, тобто сприяє ерекції. У любителів даної дієти відзначається підвищений рівень чоловічого гормону тестостерону та зниження показників жиру під шкірою. А сексуальне збудження залежить саме від тестостерону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальне пиво: створили унікальний напій з вагіни

Вчені з Університету Афін вважають, що ключем є саме оливкова олія. Чоловіки, які вживають не менше 9 столових ложок цієї олії на тиждень рідше страждають від еректильної дисфункції.

Експерти проаналізували 670 представників сильної статі з середнім віком 67 років, які проживають на одному з грецьких островів. Крім оливкової олії чоловіки захищали своє інтимне життя 13 порціями овочів в тиждень, 6 порціями фруктів, трьома порціями риби і двома бобів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти, які діють на чоловіків краще за віагру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути