Чай з кардамоном сприяє появі відчуття насиченості. Випивши такий напій після основної страви, можна легко обійтися без десерту.
"Кардамоновий чай допомагає задовольнити тягу до солодкого, яка нерідко виникає після основного прийому їжі. Окрім того, завдяки наявним у кардамоні ароматичним сполукам такий напій виходить дуже смачним", — цитує клінічного фітотерапевта Мелані Ст. Уорс інтернет-ресурс mindbodygreen.com.
Для приготування ситного кардамонового чаю знадобиться 6 стручків кардамону, 1 пакетик чорного чаю й 3/4 чашки прокип'яченої води. Кардамон і пакетик чаю слід закинути в посудину. Залити їх гарячою водою й накрити блюдцем. Лишити на 5 хвилин настоятися.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращу дієту для схуднення
За бажання до вже завареного чаю можна додати молоко, мед або кленовий сироп. Це підсолодить напій і тим самим зробить його на смак рівноцінною заміною десерту.
Раніше розповіли, як приготувати ефективний протизапальний чай. Для цього знадобиться куркума, чорний мелений перець, імбир, мед і вода. Такий чай не лише чинить потужну протизапальну дію, а й стимулює імунітет. Також полегшує біль, сприяє налагодженню травлення й покращенню стану шкіри. На додачу має антиоксидантні властивості, іде на користі серцю й судинам.
Коментарі