неділя, 18 листопада 2018 23:28

Назвали найкращу дієту для схуднення

Назвали найкращу дієту для схуднення
Низьковуглеводна дієта допомагає активно спалювати калорії й разом з тим пригнітити апетит. ФОТО: damnripped.com

Низьковуглеводна дієта є найкращою засобом проти зайвої ваги. Протягом дня вона дозволяє спалити на 250 кілокалорій більше, ніж інші дієти.

За умови дотримання низьковуглеводного харчування в організмі утворюється значно менше гормону голоду. Як наслідок, людина не споживає зайвих кілокалорій й поступово спалює набрані раніше кілограми. Пише відоме британське видання Dailymail.

Вчені підтвердили ефективність низьковуглеводної дієти результатами нового дослідження. Провели його за участі 234 дорослих осіб з надмірною вагою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли спосіб худнути по-ледачому

Тривало дослідження протягом 30 тижнів. Перші 10 зайняв підготовчий етап. Надалі піддослідних довільно розділили на 3 групи. 1-а протягом наступних 20 тижнів дотримувалася дієти з обсягом вуглеводів 60%, 2-а — 40%, 3-я — 20%. Пропорції жиру й білків у всіх були однакові. Основну частину джерел вуглеводів становили цільнозернові продукти.

Раніше розповіли, що не підійде на нічний перекус. Це 5 продуктів, які здатні нашкодити не лише фігурі, а й самопочуттю. Вони змусять шлунок працювати протягом усієї ночі.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращу дієту для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути