Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 15:31

Назвали ідеальний розмір жіночих грудей

Найпопулярніша пластична операція в Україні - це пластика грудей. Стандартом є другий-третій розмір. Про це розповів Ростислав Валіхновський, пластичний і реконструктивний хірург.

Автор: segodnya.ua
  Пластичний хірург Ростислав Валіхновський розповів, кому краще не збільшувати грудей
Пластичний хірург Ростислав Валіхновський розповів, кому краще не збільшувати грудей

"Якщо пацієнтка ще не була вагітною, але планує заводити дітей, ми рекомендуємо відкласти операцію. Вигодовування дитини має відбуватися нормально. Неоперована молочна залоза краще виконує цю функцію. Після вагітності груди можуть збільшитися на один-два розміри. Чи вдасться це зберегти, залежить від якості і генетики сполучної тканини, щільності шкіри, типу залозистої тканини і жирової тканини в складі молочної залози", - розповідає хірург.

Збільшити груди на один розмір в середньому коштує 7-8 тис. євро, включаючи імпланти.

Такого ж ефекту можна досягти за допомогою ліпофілінгу, під час якого для збільшення молочних залоз вводиться 180 мл речовини за одну процедуру. Якщо встановлювати імплантат, то це збільшення десь на 290-300-310 мл. Так 2-3 процедури замінять операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли новий метод знищення ракових клітин

Також затребувана процедура з використання "уколів краси". Існують препарати на основі гіалуронової кислоти, яка впливає на стан міжклітинної простору, а також на якість сполучної тканини. Це допомагає позбутися від глибоких зморшок, скорегувати форму скул, верхньої та нижньої губи. Використання препаратів, які поліпшують співвідношення колагену і еластину, - це загалом добре. Однак є прекрасна альтернатива - ліпофілінг, тобто використання власної жирової тканини, отриманої з донорських ділянок тіла, такі як бічні відділи живота, передня черевна стінка і стегна.

"Для визначення краси людини можна використовувати формулу Гіппократа, коли обличчя ділиться по вертикальній лінії на три зони: перенісся-кінчик носа, кінчик носа-підборіддя, перенісся і центральна точка лінії волосся. Ці лінії повинні бути рівними за пропорціями і довжиною. Також враховують відстані між куточками очей, внутрішнім кантом очей і шириною очних щілин, які також повинні бути однаковими", - каже Ростислав Валіхновський.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ідеальний розмір жіночих грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути