четвер, 19 липня 2018 16:00

Назвали ідеальний час для пробудження на роботу

Назвали ідеальний час для пробудження на роботу
Поспати ще 20 хвилин чи встати раніше й витратити цей час на дорогу до офісу пішим ходом? Більшість, не задумуючись, обере перший варіант. ФОТО: rte.ie

Прокидатися в будні рекомендується на 20 хвилин раніше, ніж ви звикли. Зекономлений час вчені радять витратити на те, щоб добиратися на роботу не машиною, а пішки або велосипедом.

Британські науковці з'ясували, що 20 хвилин ранкової пішої прогулянки або їзди на велосипеді дозволяють втричі зменшити ризик виникнення серцевого нападу й інших небезпечних для життя станів. Пише відоме британське видання TheSun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денний сон: чому варто дозволяти собі таку розкіш

Вчені наголошують на тому, що малорухливість — це одна з основних причин розвитку серйозних серцевих захворювань, здатних призвести до інвалідності й смерті. Щоб зменшити згубний вплив пасивного способу життя на здоров'я, слід правильно розставляти пріоритети, наприклад, спробувати спати менше, а ходити — більше.

Раніше назвали 5 простих правил, щоб швидко прокинутися. Дотримуючись їх, можна не лише без проблем піднятися вранці з ліжка, але й на весь день забезпечити себе бадьорістю.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ідеальний час для пробудження на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути