Ексклюзиви
неділя, 28 березня 2021 05:28

Найближчим часом з'являться подробиці про закупівлю вакцини Pfizer - Степанов

Найближчим часом з'являться подробиці про закупівлю вакцини Pfizer - Степанов

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що найближчим часом українське суспільство дізнається подробиці про закупівлю до України американської вакцини Pfizer. Про це він розповів у інтерв'ю "Радіо Свобода".

Степанова спитали, чи просив він міністра закордонних справ Дмитра Кулебу звернутись до держсекретаря США Ентоні Блінкена сприяти закупівлі вакцини Pfizer.

"Ми зв'язані дуже сильними конфіденційними угодами. Єдине, що я можу сказати, що найближчими буквально днями, я думаю, ви почуєте про відповідне укладання договорів і щодо термінів поставок з певними вакцинами. Те, що стосується американських вакцин, ми наполегливо це робимо, у тому числі і через дипломатичні канали. Це з літа минулого року.

Дуже важлива деталь, яку я вже декілька разів пояснював. Якщо в мене стояло би завдання, починаючи з літа, просто укласти угоди, в цьому не було проблеми. Тобто уклали угоду, термін поставки — четвертий квартал 2021 року. Це раніше всього, що нам давали.

Виробників Covid-вакцин або власника реєстраційного посвідчення звільнили від цивільної відповідальності за наслідки щеплень.

Зараз ви читаєте новину «Найближчим часом з'являться подробиці про закупівлю вакцини Pfizer - Степанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути