понеділок, 12 грудня 2016 10:19

На консультацію до лікаря запишуть на спеціалізованому сайті

 

Чому прийшла ідея створення сервісу саме медичної тематики, "Likarni.com"?

- В медицині у нас дуже великий досвід і наша команда довго обслуговувала медичні проекти. Коли ми вийшли на той рівень, що можна робити щось своє, вирішили створити медичний проект, - розповідає лікар СEO likarni.com Кирило Кравченко.

Чим цікавий сервіс Likarni.com?

- Нас цікавлять всі спектри медичної тематики пов'язані з сучасними технологіями і IT. Я слідкую за тенденціями ринку. Також ми готові впроваджувати все, що буде корисно і цікаво, аж до торгівлі медичними гаджетами. Ми налаштовані інтегруватися з усіма медичними службами, які існують на ринку, хочемо розвивати медичну сферу, хочемо бути в медичному тренді. Завдання проекту — переформатувати ринок. У нас немає жорсткої моделі, ми гнучкі, в цьому і є наша перевага. Наша мета давати і впроваджувати актуальну медичну інформацію.

У чому цінність вашого сервісу?

- Турбота. Турбота про пацієнта, і взаємодія з нашими партнерами. Основні цінності - надати турботу пацієнту і забезпечити комунікацію пацієнт-лікар, пацієнт-клініка. Так, наприклад, людині необхідна якась вакцина. Ми можемо запропонувати клініку, де є ця вакцина. По прайсу ця вакцина може бути в 10 клініках, а за фактом лише у двох. Цінність нашого сервісу в тому, що ми знаємо, в якій саме клініці ця вакцина є в наявності.

З приводу діагностики те ж саме. Пацієнту, наприклад, потрібен певний МРТ, з певною точністю. І знову-таки наші оператори швидко дадуть відповідь на питання, в якому діагностичному центрі є такий апарат.

Як людині визначитися з вибором клініки? Чи є якась упередженість у операторів при наданні інформації по тій чи іншій клініці?

- Вибір робить пацієнт, якщо треба дешевше — будь ласка, є варіанти по ціні, якщо треба ексклюзивне обслуговування — так само підберемо. Комусь важливіше географія клініки і лікаря, комусь ціна і він готовий їхати через все місто у годину пік, комусь потрібен певний фахівець, щоб було певне діагностичне або лабораторне обладнання. Так само багатьох цікавить час роботи і чи працює лікар за викликом, хтось читає відгуки і дивиться на рейтинги.

 
Зараз ви читаєте новину «На консультацію до лікаря запишуть на спеціалізованому сайті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути