Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2021 15:56

Можу запитувати в тіла клієнта про глибоке і сокровенне - кінезіолог, психолог

Можу запитувати в тіла клієнта про глибоке і сокровенне - кінезіолог, психолог
Із різними запитами звертаються частіше жінки. Якщо робота приносить результат, то ходити припиняють Фото: Наталія Соколан

М'язи завжди вказують на фізичний та емоційний стан організму людини. Розібратися з причинами симптомів, вилікувати тілесні та психологічні недуги допомагає напрямок роботи з тілом людини - кінезіологія. Кінезіолог 37-річний Костянтин Міщенко розповів журналу "Країна" про особливості своєї роботи та дав поради, як знизити навантаження від хронічного стресу в наш час.

"Я працюю через емоції людини. На базову емоцію, яка стоїть за проблемою, наштовхуюсь, як правило, одразу. Її показує тіло. Маю професійний навик - за хвилину підлаштувати свою нервову систему до нервової системи клієнта. Далі можу запитувати в тіла що завгодно в контексті ситуації та запиту людини. Якщо дає згоду, то можу дізнатися про щось глибоке, сокровенне", - розповідає кінезіолог.

З різними запитами звертаються частіше жінки. Якщо робота приносить результат, то ходити припиняють. Буває, клієнт повертається, щоб точково попрацювати із конкретним запитом. У цілому приходять люди в непрості періоди життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йога покращує кровообіг біля хребта

"Клієнтка розповідала про напружені стосунки з чоловіком. Почав тестувати. За напруженням стояла тривожність і страх бути покинутою. Повернулися в час, коли їй було 3-5 років. Виявляється, батьки часто були у відрядженнях, залишали її надовго. Згадала картинку, як плакала мамі в спину. За претензією до чоловіка стояли почуття безпеки, тривоги. Жінка вимагала від нього підтримки, а він не такий, як їй хотілося б. З іншого боку вона не могла дозволити йому контролювати своє життя. Бо потрібно бути цілісною, сильною. Прибрали потребу в безпеці й контролі. Напруга в стосунках із чоловіком почала спадати", - каже Костянтин Міщенко.

Читайте повну версію в журналі "Країна".

Черкаський кінезіолог 49-річний Іван Галушко визначає хвороби за тонусом м'язів. Призначає трави, вітаміни та мінерали. Радить, що їсти, а в чому обмежитися.

Зараз ви читаєте новину «Можу запитувати в тіла клієнта про глибоке і сокровенне - кінезіолог, психолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути