пʼятниця, 05 травня 2017 06:30

Місце в пологовому будинку бронюють за 7 місяців
10

«Matilda Hospital» в Гонконгу. 20 тис. дол.
Фото: Вatop
«Matilda Hospital» в Гонконгу. 20 тис. дол.
«Matilda Hospital» в Гонконгу. 20 тис. дол.
«Matilda Hospital» в Гонконгу. 20 тис. дол.
«Matilda Hospital» в Гонконгу. 20 тис. дол.

Якщо ви бажаєте народити здорову дитину, та маєте трохи грошей, у розвинутих країнах світу можна отримати допомогу висококласних лікарів та перебувати у максимально комфортних побутових умовах. Скільки доведеться заплатити за таке задоволення, напередодні Всесвітнього дня акушера опублікувало видання Вatop.

Шпиталь принца Уельського у Сіднеї. 1 тис. дол. на день. У вартість входить перебування породілі у номері з видом на океан та вартість лімузину, який довезе її до медиків та потім з дитиною додому.

Клініка "Des Grangettes" у Швеції. 2 тис. 140 дол. за ніч. Установа є однією з найпопулярніших в країні. В оплату входить робота шеф-кухаря, який має нагороди світового рівня,

"Lenox Hill" на Манхетені. 2500 дол. в день. В номері люкс для матері працює візажист, перукар та масажист, а також власна кухня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як кумедні вагітні стали зірками мережі

Cedars-Sinai у .Лос-Анджелесі. 4 тис. дол. в день. Трикімнатний номер люкс з двома ванними кімнатами для матері. В меню багато свіжих фруктів, здоби та охолоджених соків. Тут народжували зірки - Кортні Кардашян, Кейт Хадсон, Віктория Бекхем и Рейчел Зоуї.

"Mount Sinai" у Нью-Йорку. 4 тис. дол.. в день. Багатокімнатні номери з гідромасажними ваннами, ковдрами з бавовни муслин та послугами масажиста.

"Rose Medical Center" в Денвері, Штат Колорадо. 3450 в день. Лікарі контролюють стан здоров'я своїх пацієнтів за допомогою смартфонів 24 години 7 днів на добу. Джакузі, крісла-качалки, тренажери для присідань та м'ячі для фітнесу.

Chelsea & Westminster Hospital в Лондоні. 10 тис. дол. за народження. Містить сніданок з шампанським. А матері можуть вибрати колір штор у палаті.

Лікарня Святої Марії в Лондоні. 15 тис. дол. за люкс. Тут принцеса Діана народила принца Вільяма. Номер з двох кімнат та якісний догляд .

The Garden State в Нью-Джерсі, США, 15 тис. дол. За кожну індивідуальну послугу батьки доплачують самостійно. Це фіксована вартість.

"Matilda Hospital" в Гонконгу. 20 тис. дол.. авансовий збір за номер. Люди резервують номери за 7 місяців. Бо пізніше доведеться або більше платити, або не вийде потрапити до установи. Номери з видом на океан та холодильниками з соками та бутильованою водою.

Фотографи зробили незвичайні фото для нагороди "Знімок року", що присуджується щорічно австралійським інститутом професійних фотографій. На них показані відверті моменти зустрічі матері та малюка за кілька секунд після пологів.

Зараз ви читаєте новину «Місце в пологовому будинку бронюють за 7 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути