Ексклюзиви
неділя, 04 жовтня 2020 01:54

Медики розкрили неймовірну властивість червоного перцю

Медики розкрили неймовірну властивість червоного перцю
Цей овоч корисно вживати людям з зайвою вагою. Фото: Pixabay

Медики назвали неймовірну властивість червоного перцю. Цей овоч корисно вживати людям з зайвою вагою.

Головне правило всіх охочих схуднути - не допускати голоду, в іншому випадку є ризик з'їсти набагато більше, ніж насправді потрібно організму, пише "Країна здоров'я". Фрукти швидко дають відчуття ситості, завдяки високому вмісту в них води і клітковини.

Але варто пам'ятати, що в багатьох фруктах багато цукру, тому вибирати краще, наприклад, яблука чи груші. До того ж, після їх вживання починається вироблення спеціального гормону, який сигналізує мозку про повне насичення організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 продуктів, які знижують холестерин

Аналогічним ефектом володіє і гострий червоний перець. Якщо посипати ним страву, насичення настане набагато швидше. Для контролю апетиту варто також віддавати перевагу зеленому чаю, а не іншим напоям. До того ж, цей напій прискорює метаболізм і спалювання зайвих калорій. Притупляють апетит також цитрусові фрукти, особливо лимон.

Він містить найціннішу клітковину - пектин, який поглинає жир, який надходить з їжею, і уповільнює процеси травлення. Ну а лимонна кислота уповільнюють всмоктування цукру після поглинання їжі, завдяки чому ми довго відчуваємо себе ситими.

Раніше медики виявили неймовірні властивості картоплі. Незважаючи на те, що цей продукт рідко відносять до дієтичних, він дуже корисний для здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Медики розкрили неймовірну властивість червоного перцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути