Ексклюзиви
четвер, 20 квітня 2017 15:49

Лікування риносинусита за допомогою фітопрепаратів

Лікування риносинусита за допомогою фітопрепаратів
Синупрет - продукт, який складається з п'яти активних компонентів: кореня тирличу, трави вербени, квітів бузини, трави щавлю, квітів первоцвіту.

Лікування препаратами рослинного походження - традиція, що формувалася століттями. Фітопрепарати - це лікарські засоби, при виробництві яких використовується виключно рослинна сировина, зокрема екстракти рослин.

На відміну від синтетичних лікарських засобів фітопрепарати не мають генериків. Екстракти, що входять до їх складу, - це з'єднання біологічно активних речовин рослин, характеристики яких залежать від місцевості, де вони вирощуються, технології отримання та інших факторів.

"Біонорика СЕ"

Компанія є лідером в Європі по розробці рослинних препаратів. Її продукти включені в клінічні протоколи і призначаються лікарями різних спеціальностей.

Використовувана при виробництві лікарських засобів концепція фітонірингу полягає у вивченні і виявленні лікувальних властивостей рослин для подальшої розробки фітопрепаратів з використанням інноваційних технологій.

Синупрет - один з найвідоміших продуктів компанії. До його складу входить унікальна комбінація з п'яти активних компонентів: кореня тирличу, трави вербени, квітів бузини, трави щавлю, квітів первоцвіту.

Препарат призначається при гострих і хронічних риносинуситах.

У 2016 році лінійка поповнилася новою формою випуску - Синупрет екстракт, яка містить чотирикратну концентрацію діючих компонентів.

Лінійка Синупрет

Нові форми випуску забезпечуютьможливість індивідуального підходу до вибору схеми лікування в залежності від віку і побажань пацієнта, форми захворювання.

При хронічному риносинуситі показаний Синупрет форте, у випадках гострого риносинуситу - Синупрет екстракт (призначається пацієнтам старше 12 років). У педіатричній практиці використовують сироп і краплі (з 2-річного віку), а також таблетки (з 6 років).

Як правило, риносинусит викликається вірусами. Спочатку розвивається запалення, яке згодом призводить до набряку слизової носа і придаткових пазух, підвищеного утворення слизу з погіршенням його відходження. Як результат, утруднюється дихання, спостерігається закладеність носа, підвищується тиск в області пазух.

Для лікування необхідний комплексний препарат, що впливає на всі ланки патологічного процесу: запалення, набряк, утруднене відходження слизу, віруси і бактерії.

Комбінований рослинний препарат Синупрет, який містить велику кількість біофлавоноїдів, надає необхідні ефекти: секретолітичний (розріджує секрет, полегшуючи відходження слизу), протизапальний (зменшує обсяг ексудату і кількість запальних клітин в ньому), противірусний (бореться з вірусною інфекцією, попереджає розмноження мікроорганізмів), антибактеріальний (встановлена ​​чутливість до препарату стафілококів і стрептококів).

Протипоказання до застосування препарату - індивідуальна непереносимість його компонентів, а також виразкова хвороба в анамнезі. З обережністю призначають препарат пацієнтам з гастритом і функціональною диспепсією. Слід дотримуватися рекомендованої дози, приймати Синупрет після їжі. Перед початком лікування необхідно проконсультуватися з лікарем.

За матеріалами сайту sinupret-extract.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Лікування риносинусита за допомогою фітопрепаратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути