Ексклюзиви
вівторок, 03 вересня 2019 20:20

"Кожен день у нас в центрі перебуває 200 українських бійців" - Гріненко

  За 4 роки реабілітацію і лікування в центрі пройшли понад 6000 учасників АТО.
За 4 роки реабілітацію і лікування в центрі пройшли понад 6000 учасників АТО.

Понад 9000 ветеранів війни з усіх регіонів України щороку. Сучасна лікарня на 600 ліжок. Понад 6000 реабілітованих українських бійців за час проведення ООС. Це все про український державний медико-соціальний центр ветеранів війни (УГМСУВВ) - одну із найвідоміших медичних установ в Україні. Діяльність Центру знаходиться під патронатом президента України.

Важливо, що лікування для всіх ветеранів в медустанові є абсолютно безкоштовним.

"Наш госпіталь - це унікальний медичний заклад, де вдало поєднуються екологічно чисті природні фактори з сучасною лікувально-діагностичною базою та високим професіоналізмом медиків. З листопада 2014-го ми проводимо реабілітацію учасників АТО. Кожен день у нас в центрі перебуває 200 українських бійців і ми готові приймати ще!", - розповідає директор Центру Юрій Гріненко.

Стаціонарну медичну і реабілітаційну допомогу надають в 12 лікувальних відділеннях, серед них кардіологія, неврологія, хірургія, бальнеофізіотерапія та фізична реабілітація. Усі відділення Центру оснащені сучасним лікувально-діагностичними обладнанням.

"За 4 роки реабілітацію і лікування пройшли понад 6000 учасників АТО з діагнозами різної складності, оскільки на базі закладу формується головний центр реабілітації демобілізованих бійців антитерористичної операції. І все це для пацієнтів-захисників України є абсолютно безкоштовним!" - наголошує Юрій Гріненко.

 
 

Особливість стану здоров'я бійців АТО/ООС - виражена поліморбідність (наявність одночасно декількох захворювань). Саме це і вимагає неминучої комплексної реабілітації: медичної, фізичної та психологічної. І всі три складові готові забезпечити в Центрі. Тут проводять індивідуальні та групові заняття, використовують окремі напрямки психологічної корекції, такі як тілесно орієнтована психотерапія, травмофокусована психокорекція, гештальт-терапія, арт-терапія.

 

Щоб потрапити до Українського державного медико-соціального центру ветеранів війни, учасникам ООС слід скористатись будь-яким із доступних способів зв'язку: Електронна адреса: [email protected] Телефон: +38 (050) 428-23-50, Косенко Володимир Петрович, заступник директора з медчастини.

Сайт: www.udmscvv.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/udmscvv/

Зараз ви читаєте новину «"Кожен день у нас в центрі перебуває 200 українських бійців" - Гріненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути