Багато людей вважають йогурти, вівсянку, хрусткі хлібці, бананові чіпси, сухофрукти, цукати та консервовані овочі і фрукти корисними. Але насправді це псевдо правильне харчування.
Для того, щоб йогурти були корисними, не повинні містити добавок. Ті продукти, які продаються в магазинах – мають цукор та багато калорій.
Вівсянка швидко засвоюється в організмі, тому тіло отримує зайві калорії.
Хлібці мають жири і доповнення, які можуть негативно вплинути на здоров'я, розповідає 24tv.ua.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим небезпечні штучні вітаміни
До чіпсів з бананів додають багато ароматизаторів і підсилювачів смаку або смажать у фритюрі у великій кількості олії.
Сухофрукти покривають товстим шаром цукру та обробляють хімікатами.
У консервованих овочах та фруктах багато оцту, цукру та різних консервантів.
Всі ці продукти корисні, якщо зроблені в домашніх умовах.
Існують міфи про шкідливість продуктів, які спростовують експерти. Картопля не збільшує вагу, вона містить вітамін С. Соя також безпечна, а страхи придумують ті, хто намагається на цьому заробити. Макарони можна їсти в міру. макаронні вироби з твердих сортів пшениці постачають організм життєво потрібними йому складними вуглеводами.
Коментарі
1