
Якісне морозиво повільно тане і не має в складі рослинних жирів.
"Домовик" наводить 5 порад ознак, за якими треба вибирати якісне морозиво.
1. Непом'ята та герметична упаковка. Назва, склад і строк придатності продукту повинен бути зрозумілим покупцеві. Сильно пом'ята — багато разів заморожувалося.
2. Морозиво за консистенцією не повинно бути поталим або сильно замороженим. Якщо швидко тане — має багато молока чи води.
3. Не повинно містити незбиране молоко.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати червону ікру до святкового столу - 10 порад від рибалок
4. До складу морозива не мають входити небезпечні Е-добавки. Дослідження показали, що застосування рослинних стабілізаторів дозволяє встановлювати більш тривалий строк зберігання морозива.
5. В морозильній камері магазину має обов'язково бути термометр. Правильна температура для зберігання морозива становить –18°С і нижче.
Експерти назвали перелік шоколадних батончиків, пудингів, йогуртів та круасанів, які найбільше шкодять здоров'ю через надмірну калорійність та призводять до ожиріння у дітей.
Коментарі
1