понеділок, 27 листопада 2017 05:28

Як відновити сили після тренування

Як відновити сили після тренування
Перетренування можливо подолати завдяки гарному сну, білкам, правильному питному режиму та релаксу у сауні. Фото: The Challenger

Завдяки силовим тренуванням можливо отримати ідеальне, рельєфне тіло. Проте кожне навантаження - це мікротравма для м'язів і стрес для всього тіла. Тому важливо знати, як саме відновитися, коли відбулося перетренування.

Про це розповіла "Країна здоров'я".

Для природного відновлення треба вдосталь спати - не менше 8-9 годин на добу. Також - достатньо пити. Врегульований водний баланс допомагає відновлювати м'язи. Тут важливо пам'ятати, що найбільш корисною є не газована, а звичайна чиста вода.

Силові тренування на тиждень-два можна замінити йогою. Одночасно варто приділити час сауні, не забувати про контрастний душ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих способів скинути зайву вагу

У харчування рекомендується додати білків. Саме вони живлять м'язи. Крім того, організм позитивно відреагує на збільшені порції овочів та фруктів. Додатково можна пропити полівітаміни.

Якщо у спорт-залі почуваєтеся як вдома та перебуваєте у відмінній фізичній формі, на фітнесі можна заробляти. Тренер отримує 15-30 тис. грн на місяць. Олену Біляєву із Вінниці помітила груповий тренер, запропонувала пройти навчання і набрати власну групу. Детальна історія Олени - в матеріалі Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як відновити сили після тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути