Кориця сприяє зниженню рівня цукру і холестерину в крові. Таке дослідження опублікували вчені у журналі American Journal of Clinical Nutrition.
Кориця багата на поліфеноли – антиоксиданти, які знижують ризик серцево-судинних захворювань. У ній також міститься коричневий альдегід, який перешкоджає утворенню тромбів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вино з корицею та 3 ямки в землі - що необхідно зробити 18 березня
Крім того, науковці запевняють, що чудовий аромат кориці активізує роботу головного мозку, сприяє підвищенню уваги і покращує зорову пам'ять.
Цю спецію можна додавати у каші, випічку, йогурти, молоко, чай, кавові напої та смузі.
"Сира" гречка з кефіром допомагає схуднути і знизити рівень цукру.
Коментарі