Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2015 16:41

"Сира" гречка з кефіром допомагає схуднути і знизити рівень цукру

Гречка недарма отримала свою назву "цариця круп": адже це джерело вітамінів, макро - і мікроелементів, повноцінних білків, таких необхідних для здоров'я людини. В гречці міститься рекордна кількість мінеральних речовин – йод, фосфор, залізо, мідь, а також вітаміни групи В, вітаміни РР і Є. Вона багата клітковиною, корисними вуглеводами і незамінними амінокислотами, причому за білковим складом вона навіть порівнюється з м'ясом.

Гречка містить поліненасичені жири, які позитивно впливають на рівень холестерину і обмін речовин, тим самим прискорюючи процес схуднення і це незважаючи на високу калорійність.

Пропонуємо вам один із методів схуднення і очищення організму за допомогою гречки і кефіру. "Сира" каша також сприятливо впливає на роботу підшлункової, печінки та інших життєво важливих органів. Можна замінити нею сніданок або вживати раз на тиждень у якості розвантажувального дня.

 

Як худнути за допомогою гречки

На одну людину потрібно взяти 2 столові ложки сирої крупи і 200 гр. кефіру або кислого молока.

Гречку очистити, промити проточною водою і дати їй стекти.

Пересипати в тарілку з високими бортами, дуже добре для цих цілей підійдуть піали або невеликі салатниці, залити 200 грамами кефіру або кислого молока, накрити кришкою або тарілочкою, і дати постояти ніч.

На ранок, ваша сира гречка з кефіром для схуднення та очищення організму – готова.

Можна їсти просто так, якщо сувора дієта. Страва смачна і саме по собі. Але при бажанні можна додати спеції: кріп, куркуму або фенхель. А можна з'їсти з горіхами, родзинками, бананами, яблуками і медом.

Цей рецепт дуже корисний для тих, у кого підвищений цукор у крові. Практика показує, що цією стравою можна опустити рівень цукру до норми.

Зараз ви читаєте новину «"Сира" гречка з кефіром допомагає схуднути і знизити рівень цукру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути