субота, 05 січня 2019 01:50

Як правильно підібрати бюстгальтер
6

  Модель "push-up" добре піднімає, округлює і візуально збільшує жіночі груди, причому на кілька розмірів.
Модель "push-up" добре піднімає, округлює і візуально збільшує жіночі груди, причому на кілька розмірів.
Підібрати зручний бюстгальтер непросто: то лямки завузькі, то чашечка завелика, то тисне там, де в принципі не повинно. Нова методика підбору бра - за формою грудей - обіцяє позбавити від цих неприємностей.

Зазвичай бюстгальтер підбирають, орієнтуючись на об'єм під грудьми і власне грудей - саме ці дві мірки вважаються традиційними. Проте останні тенденції пропонують нові мірила, згідно з якими, визначальним параметром при виборі стає не обсяг і розмір, а форма. Все, що вам потрібно - це зрозуміти, до якого з шести варіантів форм грудей, наближений ваш бюст і дізнатися, яка "чашечка" йому підходить, пише marieclaire.ru.

Круглі груди

 
Так само округлі і знизу, і зверху. Свою форму вони зберігають набагато довше, ніж інші. Завдяки будові вони можуть і в сорок років виглядати на двадцять. Кардинальні зміни починаються тільки з наближенням менопаузи, коли починає "втрачати свою вагу". Як правило, круглі груди досить об'ємні, тому власницям вони забезпечують не тільки численні погляди, а й певні складності, в тому числі, пов'язані з вибором бюстгальтера.

Ідеальний вибір: бюстгальтер на кісточках, з широкими лямками і закритою чашкою, яка не буде "різати" груди по верху.

Асиметричні груди

 
Варіант, коли одна грудь більша за іншу (найчастіше ліва ─ через положення серця) ─ один з найпоширеніших. І це нормально: асиметрія природна для людської фізіології. Відмінності можуть бути як зовсім незначними (наприклад, в половину розміру), так і більш проблемними (на розмір і більше). Втім, вирішити незручності можна в обох випадках і без допомоги пластичних хірургів.

Ідеальний вибір: підбирати бюстгальтер необхідно за тією груддю, що більше, інакше вона буде зовсім в невигідному становищі, втискуючись в простір меншої чашечки. Якщо різниця між грудьми значна, вибирайте бюстгальтери з push-up ефектом, який досягається за рахунок вкладишів ─ вони допоможуть зберегти природний баланс (залишивши один в одній чашці і прибравши другий з іншої, можна скорегувати форму грудей).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маємо важливу місію" - 5 причин, чому жінкам варто носити спідниці

Широко посаджені груди

 
Відстань між грудьми також має значення при виборі бюстгальтера: від цього залежить не тільки естетична складова підсумкового результату, але і комфорт, про який думати потрібно в першу чергу.

Ідеальний вибір: бюстгальтер із застібкою спереду. Як правило, такі моделі сконструйовані так, щоб наближують груди одна до одної, створюючи сексуальну улоговинку. Для вас же це буде означати, що вони не "роз'їдуться" з боків, а будуть м'яко, але надійно зафіксовані в правильному положенні спереду.

Груди, які "дивляться" в різні боки

 
Від попередньої таку форму відрізняє не відстань між грудьми, а її спрямованість: соски ніби "дивляться" в протилежні сторони. Головна складність в підборі білизни в даному випадку полягає в тому, що в жорсткому бюстгальтері (особливо, якщо він ще й push-up) їй вкрай некомфортно, бо соски займають "не те місце", яке їм передбачено дизайнерами білизни.

Ідеальний вибір: бюстгальтер з м'якими чашечками. Відмінно підійдуть литі і цільноскроєні варіанти, бо найчастіше вони зроблені з матеріалів, які "підлаштовуються" під форму грудей. Втім, і бюстгальтер із застібкою спереду буде відмінним варіантом.

Краплеподібні груди

 
Характеристика: цю форму відрізняє об'єм знизу і його дефіцит зверху. Такі груди особливо схильні до вікових і гормональних змін, тому потребують сильної підтримки. Особливо непросто доводиться власницям великого бюсту: основний тягар припадає на низ грудей, що прискорює процеси зміни форми.

Ідеальний вибір: бюстгальтер із сильною фіксацією. Кісточки в цьому випадку є обов'язковими, а товсті лямки і широкий пояс ─ дуже бажані, якщо розмір грудей великий. Важливо, щоб бюстгальтер підводив груди, тому оптимальні моделі з косим кроєм або балконети.

Близько 40% жінок з благополучних країн користуються бюстгальтерами четвертого розміру. Ц обумовлено в першу чергу змінами в раціоні харчування - жінки стали їсти більше свинини і курятини. Період статевого дозрівання у дівчаток тепер починається з десяти років.

20% чоловіків при першій зустрічі звертають увагу на обличчя дівчини. А 47% насамперед дивляться на груди.

Правозахисна організація Topfree Equal Rights Association бореться за зміну американських і канадських законів, згідно з якими поява чоловіків з оголеним торсом в громадських місцях дозволена, тоді як жінки позбавлені аналогічного права.

Японія - чемпіон з продажу бюстгальтерів нульового розміру.

Відповідно до законів, прийнятих в Арабських еміратах, жінку, що з'явилася на пляжі без топа, очікує тюремне ув'язнення терміном до шести місяців.

Китай займає перше місце в світі за кількістю операцій зі збільшення грудей.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно підібрати бюстгальтер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути