неділя, 25 листопада 2018 03:02

Ін'єкції сечі і ватні кульки на сніданок – 15 екстремальних дієт
15

Хто хоч раз "сидів" на дієті знає - терпіння вистачає на тиждень, максимум - на два. Ви втрачаєте кілька кілограмів, потім розслабляєтеся, починаєте їсти, і ці кілограми швидко повертаються назад.

Дехто готовий піти на крайні заходи, щоб швидко скинути зайві кілограми. Але, на жаль, такі методи можуть заподіяти більше шкоди, ніж користі.

1. Дієта повітрям

 

Цей метод популярний у Франції, по суті, означає голодування. Однак, щоб змусити мозок думати, що ви поїли, вам потрібно все одно пройти всі стадії приготування їжі, накрити стіл і вдихати аромат їжі.

2. Інсулін

 

Деякі люди намагаються вводити собі інсулін, щоб знизити рівень цукру в крові і розщепити жири замість вуглеводів. Ін'єкції інсуліну надзвичайно небезпечні, якщо їх не контролювати, і можуть привести до розвитку діабету у людей, у яких його немає, а в крайніх випадках навіть загрожують коматозним станом.

3. Дієта на яблуках і каві

 

Дієта на яблуках і кави полягає в тому, що людина не вживає нічого окрім яблук і кави. Згідно дієті - кава повинна діяти як сечогінний засіб, а яблука насичувати організм енергією і поживними речовинами. Можливо ви і скинете вагу на такій дієті, але відчувати себе будете огидно.

4. Дієта сплячої красуні

 

Цей метод був створений для тих, чиї спроби схуднути за допомогою дієт не увінчалися успіхом. Він полягає в тому, що кожен раз, коли ви відчуваєте, що хочете їсти, ви п'єте снодійне і спите кілька днів. І, хоча, коли ми спимо, ми не можемо їсти, такий метод може призвести до атрофії м'язів і зневоднення організму. Крім того, метод небезпечний тим, що існує висока ймовірність передозування снодійними ліками.

5. Дранкорексія

 

Алкоголь у великих дозах притуплює відчуття голоду, що на якийсь час позбавляє організм необхідності отримати повноцінну порцію їжі. Це призводить до подальшого харчового розладу: організм відмовляється нормально харчуватися, в результаті чого погіршується робота імунної системи, порушується робота обміну речовин, а також зростає навантаження на серце і судини.

Такий метод боротьби із зайвою вагою призводить до алкогольної залежності. Тому дранкорексія - це своєрідне злиття двох проблем - алкоголізму і анорексії.

6. Дієта на дитячому харчуванні

 

Оскільки одна порція дитячого харчування зазвичай містить від 20 до 100 калорій, не дивно, що люди, які споживають кілька баночок дитячого харчування замість звичайних прийомів їжі, швидко худнуть. Однак, дитяче харчування не створене для дорослих і може привести до дисбалансу поживних речовин, через що ви будете отримувати недостатню кількість білків, клітковини і важливих мінералів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращу дієту для схуднення

7. Сироп з блювотного кореня

 

Сироп іпекакуани (блювотного кореня) використовується в медицині для спорожнення вмісту шлунка у пацієнтів, які отруїлися. Суть дієти – це спустошенні шлунка після їди шляхом виклику блювоти. Цей спосіб часто призводить до харчових розладів, таким як булімія і анорексія. Часто на цьому тлі виникають виразки в шлунку, порушується функція репродуктивної системи, сильно погіршується зір, починає випадати волосся і тоншають нігті.

8. Харчування через зонд

 

За допомогою цієї дієти можна схуднути на 9 кг за 10 днів. Для цього використовують трубку, яку вводять в шлунок через ніс. Той, що худне харчується повільно стікаючими краплями суміші протеїну і жирів, що містить не більше 800 калорій щодня, без вуглеводів. Побічні ефекти включають втому, утруднене дихання, порушення з боку шлунково-кишкового тракту.

9. Ін'єкції сечі

 

Основа дієти - 500 калорій в день в поєднанні з ін'єкціями препарату, який називається людський хоріонічний гонадотропін (HCG). Це гормон, який міститься в сечі вагітних жінок. HCG був випробуваний десятком серйозних досліджень, які показали його ефективність на рівні плацебо. Схуднення відбувається завдяки калорійного дефіциту на рівні голодування, а не HCG. П'ятсот калорій на день і без HCG принесуть той самий результат - ви станете стрункою, як тростинка. При прийомі HCG можуть виникнути ті ж побічні ефекти, що і при прийомі тестостерону. Протипоказання до застосування HCG: різні види пухлин, в тому числі гіпофіза і статевих залоз, рак яєчників, раннє настання менопаузи.

10. Дієта АВС

 

Дуже небезпечна дієта АВС (Ana Boot Camp) просуває спосіб життя анорексиків, які обмежують свій раціон до 0-500 калорій в день. Така дієта згубно впливає на здоров'я людини і може призвести до інфаркту і відмови багатьох органів.

11. Дієта на ваті

 

Ця дієта полягає в споживанні розмочених ватних кульок у воді або соку. Мета полягає в тому, щоб обдурити організм, що він поїв, в той час як ви продовжуєте голодувати. Насправді, мало того, що такий метод неефективний, він може привести до сильного болю і дискомфорту в шлунково-кишковому тракті.

12. Глисти для схуднення

 

Одна з найнебезпечніших і жахливих дієт у світі. Кажуть, що з її допомогою худла оперна співачка Марія Каллас.

Після споживання личинок, вони проникають в ваш травний тракт, прикріплюються до його стінок і споживають енергію і нутрієнти з вашої їжі, виростаючи все більше і більше. Через кілька місяців потрібно прийняти протипаразитарні препарати, які вбивають черв'яків.

У легкому випадку стрічкові черв'яки викликають больові відчуття, нудоту і здуття живота. У важкому випадку черв'яки-гермафродити можуть відкласти яйця в вашому організмі. Деякі види черв'яків здатні в ході зараження переміщатися з травного тракту в кровотік, що може привести до появи цисти в печінці, легенях, очах, спинному або головному мозку.

13. Лимонадна дієта

 

Це рідка дієта, при якій ви п'єте коктейль з лимонного соку, кайенского перцю і кленового сиропу. Мета полягає в тому, щоб очистити організм від токсинів і прискорити обмін речовин.

14. Пластир на язик

 

Пластир розміром з поштову марку пришивається до язика за допомогою шести швів. Він зроблений з твердого матеріалу поліпропілену, який зазвичай використовується для лікування грижі. При цьому прийом твердої їжі стає дуже болючим, і людина змушена вживати лише рідку їжу. В результаті людина втрачає до 14 кг на місяць.

Пластир можна використовувати не більше місяця, інакше він почне вростати в язик. Люди часто відчувають проблеми з вимовою і труднощі зі сном, не кажучи про біль в язику після вшивання пластиру.

15. Оцтова дієта

 

Послідовники цієї дієти приймають натщесерце розведений оцет. Це знижує апетит і прискорює обмін речовин. Їжа в шлунку перетравлюється швидше, поліпшується метаболізм, і кілограми тануть.

Дієта була в моді ще на початку XIX століття. Нею захоплювався англійський поет-романтик лорд Байрон, який сподівався за її допомогою не тільки схуднути, але й отримати модну блідість обличчя. Невідомо, чи вдалося йому це, але, коли Джордж Байрон помер у віці 36 років від лихоманки, лікарі засвідчили, що організм молодого чоловіка був вкрай зношений.

Вживання оцтової кислоти, нехай і розведеної, здатне завдати шкоди навіть абсолютно здоровій людині, оскільки від цього страждає слизова оболонка шлунка. Крім того, оцет дуже активно руйнує зубну емаль.

Не варто думати, що печиво це "погана", а салат - "хороша" їжа. Дослідження доводять, що жінки, які були позбавлені шоколаду протягом тижня, відчували більше тяги і були схильні до споживання його у більшій кількості. У більш пізньому дослідженні це результати були підтверджені: якщо ви говорите собі, що не можете їсти шоколад і не хочете думати про шоколад, ви стаєте одержимі ... шоколадом. А потім, схаменувшись, вам тільки й залишається викинути чергову порожню обгортку від шоколадки в сміття. Це пов'язано з думкою про те, що ви страждаєте від дієти, і це змушує вас відчувати себе винуватим і в результаті переїдати. Для більш щасливих стосунків з їжею, приберіть слово "погано" з вашого словника.

Зараз ви читаєте новину «Ін'єкції сечі і ватні кульки на сніданок – 15 екстремальних дієт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути