Нутриціолог Софія Рожко поділилась секретами правильного харчування.
Жінка розповіла про 3 найважливіших фактори, які впливають на втрату ваги.
За словами Рожко, найпоширенішою тенденцією в нездоровому харчуванні українців є алкоголь. Нутриціолог рекомендує виключити вживання алкогольних напоїв із раціону.
"Люди п'ють потроху, але кожного дня. Найчастіше це келих вина за вечерею. Якщо не прибрати алкоголь із раціону, то результатів досягти дуже складно", - прокоментувала Софія.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтолог розкрила ТОП-5 секретів для легкого схуднення
Наступний крок до здорового харчування - кількість з'їденої їжі під час вечері.
"Друге важливе правило - це вечірня їжа. Важливий не час, коли ви їсте, а розмір порції. Найчастіше, за вечерею ми намагаємось загасити весь емоційний гамір, який зібрали за день, - втому, стрес або образу. Так люди розслабляються", - поділилась нутриціолог.
Третє правило полягає в тому, щоб перебувати у контакті з їжею.
"Люди перестали перебувати у контакті з їжею. Найчастіше ми їмо та дивимося на картинки в Instagram: одна знайома поїхала на Мальдіви, інша знайшла хлопця. Мозок може сприймати тільки одне - те, що яскравіше та що більше чіпляє. Ми не встигаємо визначитися, скільки нам потрібно з'їсти. Якби люди були в контакті з їжею, ми б з'їдали втричі менше - просто погризли овочі, сфокусувалися на цьому і, відповідно, наїлися швидше", - розповіла Софія.
Скільки знадобиться часу, щоб позбутися зайвого жиру в організмі? Саме жиру, тому що втрачати воду або м'язи - не найкращий варіант.
Коментарі