Ексклюзиви
понеділок, 01 січня 2024 12:45

Душ, детокс-смузі, чай: як привести себе до ладу після новорічної ночі

Душ, детокс-смузі, чай: як привести себе до ладу після новорічної ночі
Поради косметолога, як бути бадьорим зранку після новорічної вечірки Фото: pinterest

Якщо зустріли Новий рік і не спали упродовж всієї ночі, варто задуматись про наслідки. Адже 1 січня є робочим днем через дію воєнного стану. А тому зранку треба вже бадьорим поспішати на роботу.

Косметолог Світлана Климчук поділилась з Gazeta.ua рекомендаціями, як пережити гучні вечірки, застілля, келихи шампанського і на ранок привести себе до ладу. Не почуватися втомленими та розбитими.

Прийміть контрастний душ. Умийтеся спочатку теплою водою, а потім прохолодною. Різка зміна температури поверне бадьорий зовнішній вигляд та покращить кровообіг.

Нанесіть тканинну маску. Щоб зволожити шкіру після безсонної ночі, раджу нанести зволожуючу тканинну маску на обличчя. Нині це найефективніший експрес-варіант для тонізації та зволоження шкіри обличчя в короткі терміни.

Тканинна маска – це не просто клаптик натуральної тканини у формі обличчя з вирізами для очей, носа та губ, просочений діючим складом. Це надефективна річ у домашній косметичці. На відміну від інших видів масок, вона має підвищену концентрацію активних інгредієнтів і як справжня експрес-косметика здатна терміново привести шкіру до ладу. Вона справді глибоко живить, зволожує, вирівнює тон, забезпечує свіжість шкіри і поліпшує зовнішній вигляд в цілому.

Якщо немає такої маски, то протріть шкіру кубиками льоду, а потім злегка промокніть рушником та нанесіть зволожуючий крем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготувати організм до новорічного застілля

Сполосніть обличчя трав'яними настоями. Рекомендую вмитися настоями трав ромашки або календули. Вони ефективно очистять шкіру обличчя і додадуть йому трохи кольору.

Щоб збадьорити не лише обличчя, а усе тіло в цілому, рекомендую випити чашку зеленого чаю.

Якщо є синці та набряки під очима

Позбутись набряків та синців під очима допоможуть патчі. Якщо їх немає, рекомендую скористатись пакетиками зеленого чаю, попередньо охолодженими або спонжами, змоченими у заварці чаю.

Зробіть правильний макіяж. Приготуйте детокс-смузі: змішайте один банан, пів авокадо та 150 мл молока. Цей напій поверне силу та енергію.

"Після таких процедур кожна буде неперевершеною, не дивлячись на те, що було вчора та протягом ночі. Зустрічайте новий день з посмішкою", - підсумувала Світлана Климчук.

Незабаром наступлять різдвяно-новорічні свята. А разом із ними — застілля з майонезними салатами та алкоголем. Саме зараз треба подбати про здоров'я своєї печінки і всього організму загалом, щоб він не потрапив під "удар".

У своєму харчуванні варто зробити акцент на продуктах, які корисні для печінки. Почніть пити зелений чай. Він багатий на вітамін P, який необхідний для здорового функціонування печінки та відтоку жовчі. Майже вся добова норма цього мікроелементу міститься в одній чашці гарячого напою.

Зараз ви читаєте новину «Душ, детокс-смузі, чай: як привести себе до ладу після новорічної ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути