Щоб у холод імунітет залишався міцним, потрібно пити чай з прянощами, томатний сік, їсти м'ясо, рибу, моркву, тваринні жири та інжир.
Додає сили організму чай. У нього можна додавати смакові добавки - корінь імбиру, корицю, кілька листків розмарину, пару зірочок анісу. Також цей напій варто пити в холодну пору, або коли промерзли ноги, радить tvoymalysh.com.ua.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий дієтолог порадила продукти, які піднімають настрій
Перед тим, як іти на двір, потрібно щодня їсти по 2 сушні імбиру. Це допоможе захиститися від застуди та покращить роботу бронхів.
Восени організму потрібен вітамін А, який є в томатному соці та моркві. З моркви можна готувати сік та пиріг.
Потрібно щодня їсти білок. Він міститься в м'ясі і рибі.
У рибі є вітамін D, який варто додати до меню в осінньо-зимовий період.
Корисно буде споживати тваринні жири. Це вершкове масло, жирні кисломолочні продукти і сало,
Медики радять у прохолодну погоду вести активний спосіб життя і добре висипатись. Це покращить продуктивність протягом робочих днів.
Коментарі