Ексклюзиви
середа, 07 липня 2021 12:39

Чому жінкам небезпечно їсти морозиво влітку

Чому жінкам небезпечно їсти морозиво влітку
Жінкам небезпечно купатися перед менструацією. Фото: cmei.com.ua

Жінкам у спеку шкідливо їсти морозиво. Через перепад температури надворі та в організмі від холодного десерту, ослаблюється імунітет. Бактеріям легше прижитися в організмі. Це сприяє виникненню циститу.

Про це розповіла Gazeta.ua Ганна Костюшко, столична гінекологиня.

"Цистит влітку не дивина. Жінкам в останні дні перед менструацією не можна купатися, яка б спека не була. Імунітет в цей час знижений. Охолодження ніг і попереку в цей час призводить до циститу, запалення придатків. Можна захворіти на цистит через перевтому чи недостатню гігієну статевих органів під час сексу на відпочинку. Слизова сечового міхура не готова до такої бактеріальної атаки, тому виникає запалення", - пояснила лікарка.

Це запалення слизової оболонки сечового міхура. Виникає часте болюче сечовипускання, мутний колір сечі, ріжучі болі внизу живота де міститься сечовий міхур. При цьому помітні домішки крові в сечі, постійно є відчуття повного сечового міхура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені зробили сенсаційне відкриття про жіноче здоров'я

Для профілактики циститу влітку треба не сидіти у воді більш як пів години. Потім одразу переодягатися в сухе, берегти ноги від переохолодження. Звільняти сечовий міхур не рідше, ніж кожні 3 год.

Спортивні навантаження підвищують ефективність ліків та можуть уберегти від побічних ефектів. Тренування можуть допомогти при лікуванні раку та застосуванні хімієтерапії.

30 хв. помірної їзди на велосипеді тричі в тиждень можуть поліпшити здоров'я серця пацієнтів, у лікуванні яких застосовують діаліз.

Зараз ви читаєте новину «Чому жінкам небезпечно їсти морозиво влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути