неділя, 31 травня 2020 12:12

Четверта смерть: від Covid-19 помер військовий ЗСУ

Четверта смерть: від Covid-19 помер військовий ЗСУ
Всього за час пандемії одужало 111 військовослужбовців. Фото: пресслужба командування Медичних сил ЗСУ

Станом на 31 травня в Збройних Силах України хворіє 118 осіб на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Всього за час пандемії одужало 111 осіб. Зафіксовано четвертий летальний випадок.

На ізоляції та самоізоляція) перебуває 453 особи. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 105 осіб. - повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

У Збройних Силах України зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу. 30 травня помер працівник Збройних Сил України (Чернівецька область). він хворів з 22 травня 2020 року, лікувався вдома під наглядом медичної служби. Госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю з діагнозом: негоспітальна двобічна пневмонія. Призначено лікування, взято біоматеріал на ПЛР та підтверджено захворювання на коронавірус. У померлого чоловіка окрім гострої респіраторної хвороби Covid-19 ще й були супутні захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба без втрат: військові розповіли про ситуацію на фронті

В ізоляторі військової частини (Харківська обл.) Знаходиться 1 військовослужбовець. Симптоми захворювання відсутні. Ще одинадцять осіб (Київська обл. - 9 військовослужбовців і 1 працівник ЗСУ, Житомирська обл. - 1 військовослужбовець) знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров'я пацієнтів задовільний.

Минула доба пройшла для українських військ без втрат. Російсько-окупаційні війська на Донбасі 8 разів порушили режим тиші, використовували заборонену мінськими дозволами зброю.

Зараз ви читаєте новину «Четверта смерть: від Covid-19 помер військовий ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути