понеділок, 13 квітня 2020 07:41

Без вакцини коронавірус не зникне

Без вакцини коронавірус не зникне
Коронавірус не зникне, поки не буде винайдена вакцина. Фото: REUTERS

Коронавірус не зникне, поки не буде винайдена і введена в широке користування вакцина. Таку думку висловив спеціальний представник генерального директора Всесвітньої організації охорони здоров'я з питань пандемії коронавірусу Девід Набарро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, коли закінчиться карантин

"Ми не дуже впевнені, що це буде відбуватися хвилеподібно, як це відбувається з грипом. Ми думаємо, що це буде вірус, який буде переслідувати людство протягом досить довгого часу, поки ми всі не зможемо отримати вакцину, яка буде захищати нас", - сказав він, передає NBC news.

Також Набарро підкреслив, що країнам слід розробити захисний механізм для миттєвого реагування на нові випадки епідемії і швидкої організації ізоляції хворих. Кожній країні необхідно мати такий потенціал.

Не варто сподіватися, що коронавірус зникне або різко зменшить свою загрозу з настанням теплої погоди. Його поведінка відрізняється від інших подібних інфекцій, заявив директор Національного інституту алергії та інфекційних хвороб США Ентоні Фауч.

Зараз ви читаєте новину «Без вакцини коронавірус не зникне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути