середа, 14 листопада 2018 12:24

Апатія, мігрень і неуважність: українців попередили про вплив погоди

Апатія, мігрень і неуважність: українців попередили про вплив погоди
Із 14 по 18 листопада будуть фіксуватися переважно дискомфортні погодні умови, які негативно впливатимуть на самопочуття . Фото: the-challenger

В Україні на цьому тижні з 14 по 18 листопада будуть фіксуватися переважно дискомфортні погодні умови.

За таких погодних умов люди відчуватимуть значне навантаження на систему терморегуляції організму, повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

Виникає ризик перегріву організму. Можуть відбуватись різкі зміни емоційної активності, апатія, напади головного болю, зниження працездатності, а також неуважність. Відмічається швидка стомлюваність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Репетиція зими: сьогодні в Україні випаде сніг

Людина характеризує тепловідчуття як "дуже і надто холодно". Це несприятливо позначається на стані нервової, серцево-судинної та дихальної систем організму. Виникає неуважність, сонливість.

"В окремі години в обід у четвер і суботу будуть фіксуватися субкомфортні погодні умови. Люди можуть відчувати помірне теплонавантаження. Зростає збудливість і дратівливість, відзначається зниження імунітету, перепади емоційної активності, зниження уваги і працездатності, підвищена сонливість".

В Україні значно зросла кількість пацієнтів, хворих на кір. За останній тиждень захворіли 1 682 особи (506 дорослих і 1 176 дітей), на 35% більше, ніж минулого.

Зараз ви читаєте новину «Апатія, мігрень і неуважність: українців попередили про вплив погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути