понеділок, 18 липня 2016 13:03

Американські вчені назвали ідеальний сік для сніданку

Американські вчені назвали ідеальний сік для сніданку
Фото: np.pl.ua

Усі натуральні соки корисні. Для того, щою вони приносили максимум користі і повністю засвоювалися організмом, їх потрібно пити у певний час доби.

На сніданок ідеальним соком є апельсиновий.

Вчені з Університету Буффало визначили, що саме такий сік дає заряд бадьорості і енергії на весь день. Він також позитивно впливає на організм як стимулятор перетравлення їжі та антиоксиданту.

У дослідженні взяли участь люди від 20 до 40 років. 97% з них зазначили корисні властивості апельсинового соку саме в ранковий час.

Вони однаково харчувалися, але перша група запивала солодкою водою сніданки, друга група – простою водою, ну а третя пила сік апельсина.

Потім, раз у дві години здійснювали забір крові на аналіз. Зрештою, з'ясувалося, що в крові учасників експерименту безпосередньо після соку апельсинів і спостерігалося менше глюкози і більше речовин, що відповідають саме за імунітет.

Читайте також: Страва, яку лікарі назвали "серцевим нападом на тарілці"

Наукові співробітники університету визначили, що апельсиновий сік робить імунітет міцним і тримає під контролем зайві кілограми.

Сік апельсина знижує ризики розвитку хвороб судин, серця, нормалізує обмін речовин, знижує ризики розвитку ожиріння і діабету.

Зараз ви читаєте новину «Американські вчені назвали ідеальний сік для сніданку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути