четвер, 15 березня 2018 10:58

Як впоратися з магнітними бурями, які триватимуть два тижні

Як впоратися з магнітними бурями, які триватимуть два тижні
Магнітні бурі в березні: як покращити людям самопочуття Фото: cosmo.com.ua

З 14 березня люди відчуватимуть двотижневі магнітні коливання. Це сприятливий день по Місяцю, який перейде в зодіакальний знак Водолія. Астрологи радять у цей період почати очищувальну дієту або позбутися від шкідливих звичок.

Про це пише "Комсомольская правда".

"Набагато складніше доведеться в період з 16 по 17 березня, коли очікується триваліша магнітна буря середньої інтенсивності. Дводенний період магнітних коливань, що припадає на закінчення тижня, краще присвятити неспішній повсякденній роботі, уникаючи серйозних розмов та перегляду шокуючих новин по телевізору", - розповіла астролог Емма Литвинова.

18 березня від сонячної активності відбудеться викид значної кількості плазми в космос. Це відчують сердечники, гіпертоніки і гіпотоніки, а також люди похилого віку.

"Відбувається це від того, що магнітні бурі змінюють в'язкість крові, розвивається нестача кисню в тканинах, виникає небезпека утворення тромбів. Сильні магнітні бурі можуть викликати тривожність і пригніченість. У маленьких дітей несприятливий вплив спалахів на Сонці проявляється в гіперактивності, різкої зміни настрою, загальної примхливості", - пояснила сімейний лікар Ольга Копилова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені знайшли легкий спосіб відтягнути старіння

З 9 до 11 ранку 21 березня очікується ще одна потужна буря. І пік сонячної активності пройде 28-29 березня. Українцям радять зосередити свою увагу на турботі про здоров'я: приймати їжу, багату вітамінами, а також гарячі настої з цілющих трав.

Що робити під час магнітних бур

Обмежуйте вживання алкоголю, менше курите і їжте жирної їжі.

Хворим не можна переносити хворобу на ногах.

Якщо ви керуєте машиною, то в цей день намагайтеся менше сідати за кермо, адже ваша увага може бути розсіяною - можуть виникнути дрібні ДТП.

Уникайте будь-яких стресів, яких, до речі, буде достатньо.

Зараз ви читаєте новину «Як впоратися з магнітними бурями, які триватимуть два тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути