вівторок, 04 липня 2017 16:27

20-річна дівчина з тілом в родимках може стати "Міс Всесвіт"
7

20-річна Евіта Делмундо з родимками планує стати Міс Всесвіт
Фото: dailymail.co.uk
20-річна Евіта Делмундо з родимками планує стати Міс Всесвіт
20-річна Евіта Делмундо з родимками планує стати Міс Всесвіт
20-річна Евіта Делмундо з родимками планує стати Міс Всесвіт
20-річна Евіта Делмундо з родимками планує стати Міс Всесвіт

У 20-річної Евіти Делмундо з Малайзії тіло повністю покрито родимками. Зараз вона прийняла себе такою, якою є і зараз подала заявку на конкурс "Міс Малайзія". Переможниці конкурсу представляють країну на змаганні "Міс Всесвіт".

Про це пише Dailymail.

Через насміхання дітей, вона росла замплексованою. Перейшовши в середню школу, їй стало легше, так як там працювала її мати, яка разом з колегами педагогами допомагали справлятися їй зі стресами.

Лікарі припускали, що вкрите родимками тіло може бути ознакою захворювання шкіри, але потім аналізи показали, що це звичайні мушки.

"Я намагаюся ігнорувати людей, які говорять мені неприємні речі. Я вирішила не видаляти бородавки, так як це шкідливо для здоров'я. Замість цього навчилася приймати себе такою, як я є" - розповіла дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найпоширеніших пластичних операцій серед чоловіків

Евіта запевняє, що не засмутиться, якщо програє, тому що її головна мета - навчити інших любити себе і довести, що зовнішність - це не головне.

14-річній Шарлотті Понсе, зі США, на руці виростили вухо. Свої власне їй у 3-місячному віці відкусив єнот. Також постраждала права щока, губа та частина носа. Домашній єнот напав на дівчинку через запах молока, яке вилилося з пляшечки на щоку.

Шарлотта перенесла вже 10 операцій, щоб відновити обличчя. У 2012 році вона отримала новий ніс. При виконанні останньої процедури хірург Конгкріт Чезет виліпив нове вухо за допомогою хряща, взятого з ребер Шарлотти. Його сформував у формі вушної раковини і пересадив їй під шкіру передпліччя. За вісім тижнів на ньому наросли нервові закінчення і кровоносні судини, а також він покрився епідермісом. Покриту шкірою вушну раковину вирізали з руки і пришили на місці правого вуха.

Зараз ви читаєте новину «20-річна дівчина з тілом в родимках може стати "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути