вівторок, 31 січня 2012 05:15

Запах ніг виводять "зірочкою"

— Після армії почали воняти ноги, довелося кросовки повикидати, — каже львів'янин Федір Пилипенко, 23 роки. — Друг порадив попаритися в бані. Коли вийдеш, каже, намасти ступні та між пальцями "зірочкою". Так і роблю, потім одягаю чисті шкарпетки. Ноги не потіють, запаху немає. Зірочка підлікувала ще мозолі та лущення. Достатньо помастити двічі за місяць. Ефект тримається півроку.

57-річна Наталія Павлишин із Хмельницького парить чоловікові ноги у воді з лимонним соком. На 5 л вичавлює півлимона. Перед виходом із дому ступні протирає спиртом.

— Сусідка якось купила в аптеці пасту Теймурова. Вона тверда, фасована у скляну баночку. Діставала і намазувала з трудом. Зате їй гарно помагало, видно, паста бактерії убиває. Я собі простіше придумала — обтрушую ноги дитячою присипкою. Вона сушить, убирає запах.

Дерматолог із Сімферополя

44-річний Олексій Демський радить обстежитися. Піт має запах у хворих людей.

— Надмірне потовиділення буває також унаслідок тривалої нервовості чи стресів. Поганий запах провокують алкоголь, солона та гостра їжа. Ненадовго допомагають ванночки з трав'яними відварами.

Зараз ви читаєте новину «Запах ніг виводять "зірочкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути