пʼятниця, 10 грудня 2010 04:15

Зайвого жиру допоможе позбутися коріння кульбаби

"Після пологів погладшала на 20 кілограмів. Усю вагітність ні в чому себе не обмежувала — їла скільки хотіла. Бо лікар сказав, через недобір у вазі дитина буде важити 2,5 кілограма. А через це дитинча може навіть померти. Зараз намагаюся скинути зайвий жир, та не дуже виходить. Подруги радять їсти пігулки для схуднення, та я боюся. Тетяно Павлівно, як знову стати стрункою без хімії?"

Світлана Кузькіна з Луганська

— Позбутися зайвої ваги можна за допомогою збору із цілющих трав і рідкісного коріння. Я готую його за власним рецептом. Настоянка на травах, на відміну від пігулок, не має токсичної дії й не викликає звикання. Вона знижує апетит, налагоджує і покращує обмін речовин, виводить з організму шлаки й токсини. Окрім того, цей трав'яний препарат багатий на вітаміни і мікроелементи, такі необхідні для відновлення після вагітності, — розповідає відома українська травниця у третьому поколінні Тетяна Радіонова. Вона стверджує, що суміш настільки безпечна, що її можна приймати навіть у період годування дитини груддю.

Утім, травниця наголошує, що без коригування дієти ніякі чаї не допоможуть позбутися жирових відкладень в організмі.

— Уживайте овочі і фрукти: кабачки, аґрус, морські водорості, зокрема цистозейру бородату і фукус пухирчастий. Ці рослини я іноді застосовую в настої. У салат можна класти листя яглиці звичайної. Зниженню ваги сприяють дикорослі трави, наприклад кульбаба. Її листя кладуть у салат, а трохи підсмажене або тушковане коріння — у печеню. Корені реп'яха й пирію повзучого вживайте в перших стравах, а також як замінник кави.

Іще Тетяна Павлівна радить замість цукру їсти коріння солодки. Скинули вагу допомагають підсмажені жолуді та плоди каштана. Час від часу корисно робити очищувальні дні — цілий день пити саму воду.

"Щира подяка Тетяні Павлівні! За допомогою збору, зробленого за її рецептом, за літо скинула 10 кілограмів без слабкості чи якихось нездужань. Тепер дуже подобаюся собі й чоловіку. Зараз із великою цікавістю стежу за вашими порадами, беру щось для себе", — пише травниці Яна Єрмоленко з Криму.

Ірина Рибакова

Звернутися до Тетяни Павлівні Радіонової по допомогу можна за тел.: 0(57) 376 32 32, моб. 0(97) 925 73 97.

e-mail: [email protected]

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Зайвого жиру допоможе позбутися коріння кульбаби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути