Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2010 07:00

Від самовільної ерекції допомагає дурман-зілля

Столичний підприємець 47-річний Віталій півроку тому хворів на пріапізм — самовільну ерекцію, що триває по кілька годин.

— Не хвороба, а якесь посміховисько, — розказує. — У мене власна фірма, підлеглі, секретарка. Хіхікають із мене, коли ні з того ні з сього стоїть прутень. Хоч зовсім не збуджуюся. Просто проводжу нараду чи проходжу біля секретарки. Та очі відвертає.

На деякий час Віталію допомогла знахарка, яка порадила прикладати до статевого органа п"явок. Але недуга знову повернулася. До лікування взялася теща.

— Вона згадала, як у старовину хтивих жінок від сексуального потягу рятували. Така недуга називається "сказ матки". У 300 мілілітрах води потрібно розчинити три краплі соку з листя дурману. Вживав розчин по пів чайної ложки за 10 хвилин до їжі раз на день. Дурман — речовина отруйна. Перед прийомом ліків я з андрологом спілкувався. Він дозволив їх приймати. Проблема минулася за два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Від самовільної ерекції допомагає дурман-зілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути