пʼятниця, 07 травня 2010 08:02

"Вагітним жінкам треба розмовляти з дитиною

Автор: фото: Ігор ХОМИЧ
  Львів’янка Ліліана Кудрик гуляє зі своєю донькою Глорією та сином Дмитром. Вона радить часто хвалити дітей, вибачатися перед ними, уникати конфліктів у сім’ї та нецензурних слів
Львів’янка Ліліана Кудрик гуляє зі своєю донькою Глорією та сином Дмитром. Вона радить часто хвалити дітей, вибачатися перед ними, уникати конфліктів у сім’ї та нецензурних слів

"Учителі все частіше скаржаться на непосидючість, неуважність учнів. Психологи називають це гіперактивністю — хворобою мозку, яку потрібно лікувати медикаментозно. Ліки справді втихомирюють. Дитина стає в"ялою, але за рахунок свого розвитку, — розповідає 36-річна Ліліана Кудрик, доктор філософії зі Львова. Вона проводить семінари для вчителів на тему гіперактивності учнів. — Насправді гіперактивність — це риса характеру дітей-індиго, тобто таких, які мають особливі здібності. Зараз їх народжується в шість разів більше, аніж 10 років тому".

Що таке діти-індиго?

— 1982 року американські вчені фотографували ауру дітей і побачили, що в ній домінує колір індиго — темно-синій, майже чорний. Раніше в аурі переважали жовті, оранжеві, червоні відтінки. Це кольори чакр — виживання, відтворення роду. Голубий та синій колір говорить про духовність. Темно-синій, чорний — розум та агресію. Американські підлітки, які розстрілювали своїх однолітків — майже усі індиго.

Чому їх побільшало?

— Бо наближається 2012 рік. 21 грудня 2012 року об 11.11 буде час великого галактичного сонцестояння, або квантового стрибка. Усі планети стануть в один ряд з центром галактики. Люди відкриють у собі телепатію. Вже тепер новонароджені якісь інші. Вони виглядають зрілими ще у пологовому будинку. Погляд немовляти не затуманений, а осмислений. Моя 5-річна донька Глорія каже: "Я як була в животику, мені було темно. Я просила тебе включити світло, а ти мене не чула". Звідки дитина таке знає? Студенти-першокурсники знаються на езотериці, філософії, мають гостру інтуїцію.

Як виховувати таких дітей?

— Вагітним жінкам треба розмовляти з дитиною ще в утробі. Читати їй казки, співати, зізнаватися у любові. Не можна допускати конфліктів у сім"ї, вживати нецензурні слова. Вони руйнують генетичний код дитини — набір інформації, збережений в хромосомах. Це призводить до подальших розладів психіки.

Люди відкриють у собі телепатію

Треба постійно підкреслювати значимість дитини, хвалити її. Казати: "Який ти в мене чемний, який добрий". Не бійтеся вибачитися перед дитиною. Це не приниження, а ознака власної гідності. Кеннет Коумпленд, американський проповідник, розповідав, як колись у гіпермаркеті упав перед маленьким сином на коліна і привселюдно просив пробачення.

Як угамовувати гіперактивність?

— Спілкуйтеся із природою, доручіть дитині догляд за квітами. Слухайте разом музику, бажано класику. Важливою є молитвотерапія. Моліться за дитину, над дитиною і з дитиною. У церкві дітям нелегко, вони крутяться, бігають. Їм потрібно пройти процес оцерковлення. Будьте краще на подвір"ї церкви, щоб дитина мала можливість побігати.

Чи потрібні нові методи навчання у школі?

— Окрім біології та анатомії, потрібно вивчати енергетику, духовну складову людини. Фізичне тіло займає лише 3–5 відсотків людини. Першорядними предметами для дітей індиго мають стати малювання, музика, фізкультура.

Як побачити, що дитина незвичайна?

— Є яскраво виражені індиго — читають із заплющеними очима, живляться сонячною енергією і відмовляються від їжі, володіють телепатією, взагалі не хворіють. Але надзвичайні здібності відкриваються не обов"язково у ранньому дитинстві. Раджу знайти в Інтернеті тести американських дослідників Лі Керролла, Доріна Вйорче, Джена Тоубера, Роберта Джерарда, завдяки яким можна визначити наскільки дитина є індиго. Але точну відповідь може дати лише досвідчений парапсихолог за випромінюванням ДНК.

Зараз ви читаєте новину «"Вагітним жінкам треба розмовляти з дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути